//ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Με νέα εκτός έδρας νίκη συνεχίστηκε η πορεία της ανδρικής ομάδας της Ε.Α.Λ. αυτή τη φορά απέναντι στον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων.

Σε ένα όμορφο αγώνα με ωραίες φάσεις και με κύριο όπλο το πολύ καλό σερβίς (άγγιξε το άριστα σε ποσοστά με μόλις δύο χαμένα), κέρδισαν εύκολα με 0-3 (14-25 σε 22΄, 14-25 σε 21΄ και 22-25 σε 26) τη νεανική αλλά δυνατή ομάδα του Ασκληπιού.

Η Ε.Α.Λ. μπήκε δυνατά στο 1ο σετ με αποτέλεσμα να πάρει άμεσα μια διαφορά 6-7 πόντων και στη συνέχεια να τη συντηρεί αλλά και σιγά-σιγά να την αυξάνει ώστε να φτάσει στο τελικό 14-25.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το 2ο σετ όπου με πολύ καλές, τεχνικές επιθέσεις, δυνατό μπλοκ αλλά και πολύ καλή άμυνα, το «καθάρισε εύκολα».

Στο 3ο σετ ορισμένα συνεχόμενα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους  γηπεδούχους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο και προηγήθηκαν με 18-12. όμως οι παίκτες της Ε.Α.Λ. είχαν αντίθετη άποψη και σε εκείνο το σημείο αποφάσισαν να τελειώσουν το παιχνίδι. Με σωστά τοποθετημένα και δύσκολα σερβίς ήρθε και το τελικό 22-25.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι απουσίαζε ο ένας βασικός επιθετικός (Μωυσιάδης) και ο δεύτερος βασικός (Περουλάκης) αγωνίστηκε με πυρετό.

 

Συνθέσεις:

Α.Σ. Ασκληπιός: (Γούλας Θ.) Σταφυλάς Ν., Αμύρωτος Χ., Αναγνώστου Α., Λιανός Α., Θάνο Μ., Ντούλας Χ., Βήττας Ι., Βήττας Σ., Γούλας Θ., Βαϊόπουλος Ε.

Ε.Α. Λάρισας: Μαντάρας Κ., Περουλάκης Ι., Καλύβας Α., Καραμπατής Π., Ναλετάκης Χ., Μαγκούτης Γ., Γαλάνης Ε. (L), Ματούλας Α., Σκαρμούτσος Α., Ματίκας Κ.

 

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Α.Σ. Ασκληπιός – Ε.Α. Λάρισας                0-3

Α.Ψ.Λ. Μεδεών – Α.Ε. Λάρισας                 3-0

Φιλαθλητικός Λαμίας – Γ.Σ. Δεσκάτης        3-0

Α.Σ. Αργώ (ρεπό)

 

Η επόμενη αγωνιστική (01/03/2015)

Ε.Α. Λάρισας – Α.Ψ.Λ. Μεδεών

Α.Ε. Λάρισας – Φιλαθλητικός Λαμίας

Γ.Σ. Δεσκάτης – Α.Σ. Αργώ

Α.Σ. Ασκληπιός (Ρεπό)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο