//ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γιώργος Χρυσομαλλίδης
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε το 1969 και είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το βόλεϊ. Αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει πλούσια καριέρα σαν αθλητής και σαν προπονητής.

Αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες, από την Α1 Ανδρών μέχρι την Γ’ Εθνική, φορώντας τις φανέλες του Δημόκριτου (1982-1985), της ΕΑ Λάρισας (1995-1996 και 1997-1998), του Έσπερου Βυζαντίου (1996-1997) , του Καμπανιακού (1998-1999) και του Επίκουρου Πολίχνης (1999-2005).

Η αθλητική του καριέρα διήρκεσε συνολικά 23 χρόνια και στο διάστημα αυτό κατάκτησε  το Κύπελλο Ελλάδας (1987) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (1984) με τον Δημόκριτο. Ακόμη κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ένα πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωτάτων Σχολών με την ομάδα του ΤΕΦΑΑ.

Η προπονητική του καριέρα άρχισε το1994 και μέχρι το 2008 είχε την ευθύνη των τμημάτων υποδομής του Δημόκριτου, του Εσπέρου Βυζαντίου και του Επίκουρου Πολίχνης, ενώ διατέλεσε και δύο φορές προπονητής του Κλιμακίου Παίδων της ΕΠΕΣΘ (2001-02 και 2005-06). Το 2008 ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Επίκουρου Πολίχνης (Α2 Γυναικών) και από το 2010 ως το 2013 διατέλεσε Προπονητής στην Νίκη Αιγινίου στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Την περίοδο 2013-2014 βρέθηκε στο “τιμόνι” των γυναικείων τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων και είναι ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα κατέκτησε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων, τρία   Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων, τέσσερα Πρωταθλήματα Νεανίδων Θεσσαλονίκης, ένα Πρωτάθλημα Κορασίδων Θεσσαλονίκης.

Οδήγησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων σε 17 Final Four Πανελληνίων και τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν η άνοδος του συλλόγου στην Α1 Γυναικών το 2016.

Παπαστεργίου Σωκράτης
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Τριανταφύλλου Δήμητρα
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Σκανίκα Μαρία
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ για τρία χρόνια με πολλές συμμετοχές.
Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής , Α2 Εθνικής και Α1 Εθνικής με την γυναικεία ομάδα ενώ από το 1997 έως και το 2001 αγωνίστηκε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην Α1 Εθνική με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια . Για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΕΑΛ.

Λιανού Ειρήνη 
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Α /ΤΕΙ Λάρισας .
Κάτοχος Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ειδική Αγωγή- Αναπτυξιακές Διαταραχές .

Άρχισε να ασχολείται με το βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία στο σύλλογο της ΕΑΛ, και με την ομάδα των νεανίδων κατέκτησαν 2 Πανελλήνιες διακρίσεις. Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στο βόλεϊ στον Ασκληπιό Τρικάλων και από το 2006 έως σήμερα είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Μπατσομήτρου Ευγενία
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ

Μεταπτυχιακός τίτλος “εργοσκληρομετρία και αποκατάσταση” στην Ιατρική σχολή Λάρισας.
Έχει αγωνιστεί στην Ε.Α.Λάρισας στην Α2 εθνική κατηγορία και ασχολείται με τις ακαδημίες της Ε.Α.Λ για περισσότερα από 4 έτη.

Καματσέλου Ιωάννα
Εκπαιδευτικός, απόφοιτη του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και οικολογίας του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ.

Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής και Α2 Εθνικής κατηγορίας με την γυναικεία ομάδα. Την περίοδο των σπουδών της (2008-2011) αγωνίστηκε στην ΈΝΩΣΗ ΒΎΡΩΝΑ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και επέστρεψε στην Ε.Α.Λ. μέχρι και το 2016.

Κολοβέτσιου Ευτυχία
ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Ασχολείται με το βόλεϊ από την παιδική της ηλικία και είναι προπονήτρια στις ακαδημίες γυναικών της ΕΑΛ. Αγωνίστηκε ως αθλήτρια στην ΕΑΛ, ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΕΛ

Γαλάνης Ελευθέριος
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομης της ΕΑΛ. Ως προπονητής της ομάδας παίδων στην ΕΑΛ συμμετείχε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, με την οποία έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά εκτός των προπονητών, προς όφελος των παιδιών λειτουργούν και οι έφοροι όλων των τμημάτων μας.

  • anastasia-siatira
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο