//ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 

Παπαστεργίου Σωκράτης
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Τριανταφύλλου Δήμητρα
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Σκανίκα Μαρία
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ για τρία χρόνια με πολλές συμμετοχές.
Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής , Α2 Εθνικής και Α1 Εθνικής με την γυναικεία ομάδα ενώ από το 1997 έως και το 2001 αγωνίστηκε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην Α1 Εθνική με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια . Για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΕΑΛ.

Λιανού Ειρήνη 
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Α /ΤΕΙ Λάρισας .
Κάτοχος Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ειδική Αγωγή- Αναπτυξιακές Διαταραχές .

Άρχισε να ασχολείται με το βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία στο σύλλογο της ΕΑΛ, και με την ομάδα των νεανίδων κατέκτησαν 2 Πανελλήνιες διακρίσεις. Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στο βόλεϊ στον Ασκληπιό Τρικάλων και από το 2006 έως σήμερα είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Μπατσομήτρου Ευγενία
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ

Μεταπτυχιακός τίτλος “εργοσκληρομετρία και αποκατάσταση” στην Ιατρική σχολή Λάρισας.
Έχει αγωνιστεί στην Ε.Α.Λάρισας στην Α2 εθνική κατηγορία και ασχολείται με τις ακαδημίες της Ε.Α.Λ για περισσότερα από 4 έτη.

Καματσέλου Ιωάννα
Εκπαιδευτικός, απόφοιτη του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και οικολογίας του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ.

Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής και Α2 Εθνικής κατηγορίας με την γυναικεία ομάδα. Την περίοδο των σπουδών της (2008-2011) αγωνίστηκε στην ΈΝΩΣΗ ΒΎΡΩΝΑ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και επέστρεψε στην Ε.Α.Λ. μέχρι και το 2016.

Κολοβέτσιου Ευτυχία
ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Ασχολείται με το βόλεϊ από την παιδική της ηλικία και είναι προπονήτρια στις ακαδημίες γυναικών της ΕΑΛ. Αγωνίστηκε ως αθλήτρια στην ΕΑΛ, ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΕΛ

Γαλάνης Ελευθέριος
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομης της ΕΑΛ. Ως προπονητής της ομάδας παίδων στην ΕΑΛ συμμετείχε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, με την οποία έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά εκτός των προπονητών, προς όφελος των παιδιών λειτουργούν και οι έφοροι όλων των τμημάτων μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο