//Πρωτάθλημα Εφήβων: ΕΑΛ – ΓΣ Αντίκυρας 3-1

Πρωτάθλημα Εφήβων: ΕΑΛ – ΓΣ Αντίκυρας 3-1

Με νίκη επί του ΓΣ Αντίκυρας συνέχισαν συνέχισε η ομάδα εφήβων της ΕΑΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ. Σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 10/11 στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση, έκαναν τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας με αποτέλεσμα να της «χαρίσουν» το πρώτο της σετ στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι με συνεχόμενα λάθη και με το πολύ καλό σερβίς των αντιπάλων αιφνιδιάστηκαν και έμειναν πίσω στο σκορ με 1-8. Στη συνέχεια σταδιακά πλησίασαν στον ένα πόντο αλλά παρέμεναν πίσω μέχρι το 19-19. Εκεί οι παίκτες της ΕΑΛ αντέδρασαν και προηγήθηκαν για να φτάσουμε στο 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα 2-3 πόντων το οποίο διατήρησαν ως το τέλος του σετ με τον πίνακα να γράφει 25-21.

Οι παίκτες της Λάρισας πήραν και πάλι κεφάλι στο τρίτο σετ με τη διαφορά να φτάνει και στους πέντε πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της ΕΑΛ πέρασαν μπροστά και το κατέκτησαν με 23-25.

Στο μόνο σετ που οι γηπεδούχοι έδειξαν μέρος του καλού τους εαυτού ήταν το τέταρτο, στο οποίο μπήκαν από την αρχή δυνατά και το κατέκτησαν με 25-15, χωρίς να δώσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Τον αγώνα παρακολούθησαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, καθώς μαζί με την ομάδα της Αντίκυρας ήρθαν και γονείς των αθλητών.

Να επισημάνουμε ότι πραγματοποιήθηκε αλλαγή του κανονικού προγράμματος των αγώνων, ώστε να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Αντίκυρας, αφού την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε με την  ομάδα της ΑΕΛ.

Τα σετ του αγώνα: 25-22 (25΄), 25-21 (27΄), 23-25 (27΄), 25-15 (22΄).

Ε.Α.Λ.: (Γαλάνης Ε) Δαλάκας Χ, Τσέτσιλας Κ, Σιώμος Ε, Πανταζόπουλος Κ, Πηλίτσης Π (L), Νταφούλης Α, Τσούτσος Λ, Γερομίχαλος Α, Παπαθανασίου Α, Αθανασιάς Γ.

Γ.Σ. Αντίκυρας: (Γουγούσης Δ) Βαρκουτσάς Δ, Κουμπογιάννος Α, Σαμουήλ Χ, Τρόκας Β, Χασμπάλλα Μ, Λάμε Ν, Λεοντίου Ε, Σιάκκας Δ (L).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκορδαρά Κ, Λιόρα Ε.

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Κυρ. 11/11 Σ.Π.Α.Κ. – Α.Π.Σ. Φθία  3-2

Κυρ. 11/11 Α.Ε.Λ. – Γ.Σ. Αντίκυρας 3-2

Βαθμολογία:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο