//Πρωτάθλημα Κ-21: Ε.Α.Λ. – Γ.Σ. Βόλου

Πρωτάθλημα Κ-21: Ε.Α.Λ. – Γ.Σ. Βόλου

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-21 (πρώην εφήβων) στη Λαμία απέναντι στη Φθία με 1-3 σετ, οι έφηβοι της Ε.Α.Λ. αντιμετωπίζουν για τη δεύτερη αγωνιστική την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου το προσεχές Σάββατο.

Οι παίκτες της Ε.Α.Λ. συνέχισαν και αυτή την εβδομάδα την προετοιμασία τους ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου και θα είναι όλοι διαθέσιμοι για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα.

Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή με πιστοποιητικό νόσησης (ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο