//Πρωταθλητές και μαθηματικά οι άνδρες, το σήκωσαν οι έφηβοι

Πρωταθλητές και μαθηματικά οι άνδρες, το σήκωσαν οι έφηβοι

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, αφού το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Νεάπολης, επικράτησε του ΑΣ Δωρίδα με 3-0 σετ.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε μια μαχητική και φιλόδοξη ομάδα που στη φετινή περίοδο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη.

Με την νίκη αυτή η ΕΑΛ έκανε τις νίκες της 11 σε ισάριθμους αγώνες και ουσιαστικά κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ζ΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και μαθηματικά, αφού η ΑΕΛ που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με τέσσερις αγώνες λιγότερους – αν τους κερδίσει όλους – θα υπολοίπεται τουλάχιστον ένα βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι για την ΕΑΛ εκρεμμεί ακόμη ένα εξ αναβολής παιχνίδι με τη Ακαδημία Τυρνάβου που αναμένεται να οριστεί.detox-logo

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βραβεύθηκαν οι αθλητές της ομάδας Κ-21 (Εφήβων) οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ και προκρίθηκαν στη Β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος (16 ομάδες). Την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές έκανε ο Ταμίας της ΕΣΠΕΚΕΛ κύριος Γιάννης Χρυσόπουλος και του κυπέλλου ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κύριος Βασίλης Ακριβούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα βραβεύουμε την ομάδα εφήβων της ΕΑΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενός Συλλόγου που έχει μακρά ιστορία και διακρίσεις στο Ελληνικό βόλλεϊ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές στην επόμενη φάση και να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε”.

Η ομάδα Κ-21 αποτελείται από τους: (Σκανίκα Μ) Τσέτσιλα Κωνσταντίνο, Παπαθανασίου Αθανάσιο, Στασινό Δημήτριο, Σβάρνα Αλέξανδρο, Πηλίτση Πέτρο, Παπαθανασίου Σωτήριο, Κίτσα Νικόλαο, Παπαχρήστο Ορέστη, Σιώμο Άγγελο, Τσέτσιλα Ανδρέα.

Τα σετ του αγώνα: 25-15 (27΄), 25-19 (17΄), 25-16 (30΄)

Ε.Α. Λάρισας: (Σκανίκα Μ), Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Α, Κίτσας Ν, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Κ, Ματούλας Α, Μαντάρας Κ, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Κωνσταντινίδης Κ, Παπαχρήστος Ο, Πηλίτσης Π (λ).

Α.Σ. Δωρίδα: Αναστασόπουλος Π (λ), Μαρδάκης Γ, Στένος Λ, Αντωνάκης Η, Παπαλουκάς Σ, Λύτρας Λ, Σαμουήλ Χ, Στένος Π, Χονδρογιάννης Δ.

Διαιτητές: Κατσιούλης Χ, Μπόλης ο, Νταβαρούκα Γ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο