//ΕΑΛ – ΑΡΓΩ για την 3η αγωνιστική Κ-21

ΕΑΛ – ΑΡΓΩ για την 3η αγωνιστική Κ-21

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Κ-21 (εφήβων) με την ομάδα της ΕΑΛ να φιλοξενεί τη αντίστοιχη του Α.Σ. Αργώ Βόλου.

Οι γηπεδούχοι που προηγούνται στη βαθμολογία (με ένα παιχνίδι περισσότερο) θα αντιμετωπίσουν τη δυνατή και φιλόδοξη ομάδα του Βόλου με σκοπό να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στις 12:30 του Σάββατου 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης που αναρτήθηκε στης 8/11/2021,

Δυνατότητα παρουσίας ενηλίκων θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα γίνεται στις εισόδους του γηπέδου με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης, PCR και rapid tests με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική απ’ όλους και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο