//Στον τελικό κεντρικής Ελλάδας οι παμπαίδες

Στον τελικό κεντρικής Ελλάδας οι παμπαίδες

Την πρόκριση της στον τελικό του πρωταθλήματος αγοριών Κ17 (πρώην παμπαίδων) της ΕΣΠΕΚΕΛ, κέρδισε η ομάδα της ΕΑΛ, επικρατώντας της αντίστοιχης του ΓΣ Αντίκυρας.

Την Πέμπτη 29/5 το απόγευμα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης στον ημιτελικό αγώνα που προέκυψε από τις διασταυρώσεις των δύο ομίλων. Η ΕΑΛ κατέλαβε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο ενώ ο ΓΣ Αντίκυρας τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο. Σε αντίστοιχο παιχνίδι το Σάββατο 25/5 η Άμιλλα Τρικάλων Επικράτησε της Ακαδημίας Τυρνάβου.

Οι παίκτες της ΕΑΛ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στη μαχητική ομάδα της Αντίκυρας, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση. 

Η ΕΑΛ θα αντιμετωπίσει την Άμιλλα Τρικάλων στον τελικό της διοργάνωσης, σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που αναμένεται να οριστούν σύντομα από τη διοργανώτρια ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ: 19-25 (27΄), 25-20 (27΄), 25-16 (25΄), 25-22 (22΄).

Ε.Α. Λάρισας: (Καλύβας Α, Μωυσιάδης Α.) Ζάιτσεβ Κ, Μαντέλος Π, Τσούτσας Π, Σελήνης Α (λ), Τσέτσιλας Α, Παναγούλης Θ, Ηλιόπουλος Ε, Παπαδημητρίου Ε, Χατζηκωστής Δ, Τσιάρας Κ (λ).

Γ.Σ. Αντίκυρας: (Γουγούσης Δ.) Ταμπίτσικας Ι, Στάθης Ν, Καραμελισσάρης Β, Ζωγράφος Η, Πετσάβας Π, Μαργαρίτης Ν, Νίκας Ν, Σκουφάς Π, Κεχαγιάς Ν.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο