//Στην Εθνική Παίδων ο Πέτρος Πηλίτσης

Στην Εθνική Παίδων ο Πέτρος Πηλίτσης

Στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U18 Men) κλήθηκε για μια ακόμη φορά ο αθλητής του συλλόγου Πέτρος Πηλίτσης από τον ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Λακασά και τους συνεργάτες του, ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος / 1ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 12-16 Ιανουαρίου 2022.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη απο 26 Δεκεμβρίου 2021 στο Αθλητικό κέντρο Μίκρας, όπου στις 27-28-29 του μήνα θα διεξαχθούν διεθνή φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας. Στις 30 Δεκεμβρίου 2021 οι αθλητές θα επιστρέψουν στους τόπους διαμονής και στις 02 Ιανουαρίου 2022 θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη, για αναχώρηση με προορισμό την Βουλγαρία.

Η συμμετοχή του Πέτρου Πηλίτση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο τον αθλητή αλλά και για τον σύλλογο μας που διαχρονικά συνεχίζει να στελεχώνει με αθλητές και αθλήτριες τις Εθνικές μας ομάδες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον αθλητή που παρά τις δυσκολίες των τελευταίων δύο χρόνων λόγω του covid-19, κατάφερε με την αξία του να κερδίσει τη θέση στην Εθνική ομάδα δείχνοντας έτσι το δρόμο και στα νέα παιδιά του συλλόγου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο