//Ηττήθηκαν οι έφηβοι στην Καρδίτσα

Ηττήθηκαν οι έφηβοι στην Καρδίτσα

Ήττα για την εφηβική ομάδα το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα από την αντίστοιχη ομάδα του ΣΠΑΚ.

     Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε της ΕΑΛ με 3-0 σετ, σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με πολλές ανατροπές και πολύ ωραίο θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες. Οι απουσίες λόγω τραυματισμών πιθανώς στέρησαν από την ομάδα μας ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

     Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, που με λανθασμένες αποφάσεις ”χάλασε” το παιχνίδι για τις δυο ομάδες.

     Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΕΑΛ μπήκε πιο δυνατά και βρέθηκε μπροστά, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, μέχρι που κατάφεραν να ισοφαρίσουν 9-9. Από εκεί πάλι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά ως και τέσσερις πόντους μέχρι το 20-20. Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά 22-21 και κατάφεραν να κατακτήσουν το σετ με 25-22.

     Στο δεύτερο σετ ο ΣΠΑΚ προηγήθηκε με 0-4, η ΕΑΛ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην υποδοχή, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να αυξάνουν σιγά σιγά τη διαφορά και να καταλήξει με το σκορ στο 25-11.

     Το τρίτο σετ διαμορφώθηκε σχεδόν όπως το πρώτο με τους παίκτες της ΕΑΛ να βρίσκονται συνεχώς μπροστά στο σκορ με 3-4 πόντους ως το 20-20. Εκεί δόθηκε δυνατή μάχη και από τις δύο ομάδες. Στους τελευταίους πόντους το σκορ διαμορφώθηκε ως εξής: 20-20, 20-21, 22-21, 22-23, 24-23, 24-24, 26-24, με τελικό νικητή τη γηπεδούχο με 3-0 σετ.

   Συμπερασματικά ένας πολύ όμορφος αγώνας από τους αθλητές και των δύο ομάδων, με μόνο μελανό σημείο όπως προαναφέραμε τα λάθη της διαιτησίας.

Τα σετ του αγώνα: 25-22, 25-11, 26-24.

Συνθέσεις ομάδων:

ΣΠΑΚ: (Παπαγεωργίου Α) Καράι Κ, Λοϊζος Γ, Λαγός Δ, Μπούσδας Γ, Φατόλας Δ, Ντούρλιας Λ, Ντόμπρα Ι, Γεωργίου Η, Τρέμμας Α, Ρουμελιώτης Μ, Λοϊζος Α (L).

ΕΑΛ: Γαλάνης Ε) Αθανασιάς Γ, Νταφούλης Α, Τσούτσος Λ, Πηλίτσης Π (L), Τσέτσιλας κ, Παπαθανασίου Α, Σιώμος Ε, Πανταζόπουλος κ, Δαλάκας Χ.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Α, Σφονδύλη Δ.

Βαθμολογία:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο