//ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος του Βόλου, ανάμεσα στις ομάδες της Αργώ και της ΕΑΛ, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ. Ένας αγώνας γεμάτος ένταση, πάθος για τη νίκη, ανατροπές αλλά και νεύρα, αποζημίωσε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έπαιξαν υψηλού επιπέδου βόλλεϋ.

Για τους παίκτες της ΕΑΛ ήταν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι και παρά τις απουσίες των Πανταζόπουλου και Ρήγα, έπαιξαν με σθένος και διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη.

Από την αρχή του πρώτου σετ φάνηκε ότι ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός. Οι δύο ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ πήγαιναν πόντο-πόντο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η μεγαλύτερη διαφορά ήταν δύο πόντοι. Τελικά το σετ κατάκτησαν οι γηπεδούχοι μετά από 29΄ με 26-24.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα για τους γηπεδούχους ήταν πιο εύκολα, αφού οι παίκτες της ΕΑΛ με αρκετά λάθη έδωσαν ένα προβάδισμα πέντε πόντων περίπου και μέχρι το τέλος του σετ η Αργώ αύξησε τη διαφορά για να το κερδίσει με 25-16 σε 23΄ και να κάνει το 2-0.

Όμως οι παίκτες της ΕΑΛ παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με μια αντεπίθεση διαρκείας στο τρίτο σετ, περιορίζοντας τα λάθη, πήραν μια διαφορά περίπου τεσσάρων πόντων την οποία διατήρησαν σε όλη τη διάρκειά του και κατάφεραν να το κερδίσουν με 21-25 σε 27΄ κάνοντας το 2-1.

Το τέταρτο σετ κύλησε περίπου όπως και το πρώτο. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει με πάνω από δύο πόντους, αλλά στο τέλος φάνηκαν πιο ψύχραιμοι οι Λαρισαίοι κατακτώντας το με 23-25, ισοφαρίζοντας σε 2-2 σε 34΄ και οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως ένας άσσος και δύο λάθος επιλογές της ΕΑΛ στην έναρξη, έδωσαν προβάδισμα στην Αργώ το οποίο και διατήρησε ως το τέλος, για να κατακτήσει τη νίκη με 15-10 σε 15΄ και 3-2 σετ.

Μελανό σημείο στο παιχνίδι, η αντιαθλητική και προκλητική συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ομάδας του Βόλου οι οποίοι προκαλούσαν παίκτες και φιλάθλους της ομάδας της Λάρισας.

Με λάθη η διαιτησία που όμως δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. Αργώ: (Γεωργουλάς Σ, Βούλγαρης Κ) Φιλιππίδης Β, Λημνιώτης Χ, Πασχαλίδης Α, Σίμος Δ, Σπανουδάκης Γ, Καπλάνης Α, Λεμονής Α, Βλότσος Ε, Ιωνάς Α, Σκιαθίτης Α, Αγκόλι Α.

 Ε.Α.Λ.: (Ασημακόπουλος Α, Γαλάνης Ε) Μπλατσιώτης Π, Δαλάκας Χ, Λάκης Κ, Χαλιαμπάλιας Ν, Πράπας Χ, Τσέτσιλας Κ, Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Χ, Πηλίτσης Π, Σιώμος Ε.

Διαιτητές: Τόκα Κ, Βαρελόπουλος Ε.

 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

                       Αναμέτρηση                                                        Αποτέλεσμα                     

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ                      3-2 (26-24,25-16, 21-25, 23-25, 15-10)

         Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ              0-3 (19-25, 21-25, 17-25)

                     ΡΕΠΟ – ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ

 

Η βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο