//ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ

ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ

Δύο κρίσιμα παιχνίδια δίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι δύο ομάδες του ανδρικού τμήματος.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 8:30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου. Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ για την έβδομη αγωνιστική του πρωτάθληματος Β’ Εθνικής ανδρών.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο νικητής θα πάρει σημαντικό προβάδισμα στο κυνήγι της πρωτιάς πίσω από το αήττητο ΣΠΑΚ.

Η ΕΑΛ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες, έτοιμη να επιτύχει ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΠΑΚ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΛ

ΑΕΛ – ΕΑΛ

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΣ ΔΩΡΙΔΑ

ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ – ΑΣ ΑΡΓΩ

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΓΩ

Τη σκυτάλη παίρνουν την Κυριακή στη μία το μεσημέρι οι παίδες, όπου υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ την ομάδα του ΑΣ Αργώ για την τρίτη αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ενα παιχνίδι με πολύ μεγάλο  ενδιαφέρον, αφού η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την ΕΑΛ να ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά.

Στον αγώνα της Κυριακής θα φανεί κατά ένα μεγάλο μέρος ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο, από τις δύο που θα προκριθούν .

Την ίδια ημέρα διεξάγεται κι ο αγώνας ΓΣ Ερμής – ΑΕΛ.

Και τα δύο παιχνίδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος που θα ενισχύσουν τους αθλητές με την παρουσία τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο