//θερμές ευχαριστίες στον Α.Ο Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία των της γυναικείας ομάδας Volley της ΕΑΛ

θερμές ευχαριστίες στον Α.Ο Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία των της γυναικείας ομάδας Volley της ΕΑΛ

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Λ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Α.Ο Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία των αθλητριών της γυναικείας ομάδας Volley και του τεχνικού επιτελείου αυτών στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Σκόπελο στις 18, 19 και 20/09/2020.

Η διοργάνωση αυτή έδωσε την ευκαιρία στις γυναίκες της Ε.Α.Λ. να δώσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου και βοήθησαν το τεχνικό team να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη του πρωταθλήματος Volley της Α2 Γυναικών.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ από όλους μας τόσο στον προπονητή του Α.Ο. Σκοπέλου, Γιάννη Τσακάλη, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας της Σκοπέλου, Γιώργο Κοχύλη, καθώς και στον έφορο της, Μιχάλη Γεράκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην διάρκεια του του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Α.Ο Σκοπέλου κ. Κοχύλη Γιώργο στον κ. Παπαστεργίου Σωκράτη για την προσφορά του στο άθλημα του Volley (υπήρξε και γυμναστής στα σχολεία του νησιού).

Επίσης, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα και στον έφορο του γυναικείου Volley της Ε.Α.Λ, κ. Ζαφειρίου Μηνά από τον πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου κ. Μπετσάνη Παντελή.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο