//Συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ στο τουρνουά “Βασίλης Βαργιάμης”

Συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ στο τουρνουά “Βασίλης Βαργιάμης”

Η ομάδα γυναικών της ΕΑΛ συμμετείχε στο τουρνουά που έγινε στα Τρίκαλα στην μνήμη του ακούραστου εργάτη του Τρικαλινού αθλητισμού Βασίλη Βαργιάμη, το Σάββατο και την Κυριακή 3και 4 /10/20. Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν οι ομάδες : Άρης Θεσ/νίκης (Α1Εθνική) , Αίας Θεσ/νίκης (Α1 Εθνική) , Ασκληπιός Τρικάλων (Α2Εθνική) και ΕΑΛ (Α2Εθνική).

Τα αποτελέσματα του διημέρου ήταν:

Σάββατο

Αρης Θεσ/νίκης –  ΕΑΛ : 3-2

Ασκληπιός Τρικάλων  –  Αίας Θεσ/νίκης : 2-3

Κυριακή

ΕΑΛ –  Ασκληπιός Τρικάλων :3 – 0

Αρης Θεσ/νίκης –  Αίας Θεσ/νίκης: 3 – 0

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΛ  επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση και την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων για την εξαιρετική διοργάνωση του τουρνουά «Βασίλης Βαριάμης»  και την  φιλοξενία της ομάδας μας. Ευχή όλων μας είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός και την επόμενη σεζόν να μας βρει όλους υγιείς για να συναντηθούμε ξανά αλλά και να μπορέσουν να το απολαύσουν αυτή τη φορά και  θεατές σε γεμάτες εξέδρες.

(Χρυσομαλλίδης Γιώργος – Γαλάνης Λευτέρης) Γεροβασιλείου Εύη –  Τίκα Νικολέτα -Δαμιανίδου Σοφία – Τσοπούλου Κωνσταντίνα – Δέσποινα Κοντονάσιου – Πλακιά Νικολέτα –  Μαργαριτοπούλου Μαρία  – Μαρκούλη Δέσποινα   – Τρίμα  Έφη   –  Μανδραβέλη Μαρία  – Ζαφειρίου Ευαγγελία  –  Καφφέ Αγορίτσα – Βελεσιώτη Εύη –  Βαιακοπούλου Βασιλική και Μαργαριτοπούλου Δανάη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο