//Ο Βασίλης Τσιουπλής προπονητής στις γυναίκες της ΕΑΛ

Ο Βασίλης Τσιουπλής προπονητής στις γυναίκες της ΕΑΛ

Νέος προπονητής στο τμήμα βόλλεϋ γυναικών της ΕΑΛ αναλαμβάνει ο Κατερινιώτης Βασίλης Τσιουπλής.

Πρόκειται για ένα νέο προπονητή 43 χρονών με σημαντικές όμως παραστάσεις στην προπονητική του πορεία. Ξεκίνησε σαν αθλητής από τον Αρχέλαο Κατερίνης, αγωνίστηκε στο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στη Νίκη Αιγινίου και στον Πιερικό.

Η αρχή της προπονητικής του καριέρας έγινε στα αναπτυξιακά τμήματα παίδων και κορασίδων του Αρχέλαου, συνέχισε την περίοδο 2017-2018 ως βοηθός προπονητή στην ομάδα του ΑΟΝ Πανναξιακός (Α’ 1 γυναικών), και την προηγούμενη σαιζόν εργάστηκε πάλι ως βοηθός προπονητή στον ΣΦΚ Πιερικό (Α’ 2 ανδρών, Β’ Εθνική γυναικών και στα αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών του συλλόγου).

Τη φετινή χρονιά θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα αναλάβει πρώτος προπονητής στην ομάδα της ΕΑΛ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ 2.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: ”Η ιστορία και το βάρος του ονόματος της ΕΑΛ ήταν πολύ σημαντικός λόγος να αναλάβω την ομάδα. Είναι ένα νέο βήμα για εμένα, θα προετοιμαστούμε για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ 2 με στόχο να παίξουμε όμορφο βόλλεϋ. Από εκεί και πέρα όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς”.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά 

#einaiwraionaeisaieal

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο