//Κ-18: Πρώτη νίκη για τους Παίδες

Κ-18: Πρώτη νίκη για τους Παίδες

Την πρώτη της νίκη κατέκτησε η ομάδα παίδων της ΕΑΛ απέναντι στην αντίστοιχη της Άμιλλας Τρικάλων, σε παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 5/2 στο κλειστό Νεάπολης.

Οι νεαροί αθλητές – που ως επί το πλείστον είναι νέα αρχάρια παιδιά – κατάφεραν να α επικρατήσουν του αντιπάλου τους με με 3-1 σετ, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια.

Η ομάδα της ΕΑΛ ξεκίνησε κατακτώντας το πρώτο σετ με σκορ 25-14, ισοφαρίστηκε σε 1-1 με 21-25 αλλά στη συνέχεια πιο αποτελεσματική κέρδισε και τα δύο επόμενα με 25-22 και 25-22.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι για την παιδική ομάδα που μετράει μια ήττα (από τον ΓΣ Αντίκυρας) και μια νίκη στο πρωτάθλημα Κ-18 της ΕΣΠΕΚΕΛ.detox-logo

Επόμενο παιχνίδι για τους παίδες της ΕΑΛ, ο από 18/12/21 αναβληθέντας αγώνας και πάλι με την Άμιλλα, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα στο 14:30 το Σάββατο 12/2.

ΕΑΛ: (Σκανίκα Μ.) Γερομίχαλος Ι, Γκουδάλας Φ, Ηλιόπουλος Ε, Οσμαναι Α, Ουρμάνοβ Ρ, Παναγούλης Ν, Παπαθανασίου Σ, Πηλίτσης Π, Σβάρνας Α, Σιώμος Α, Στασινός Σ, Τζαβέλας Α, Τσακάκης Π, Τσέτσιλας Α.

ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ε.) Ρουμελιώτης Φ, Χασιώτης Φ, Κόκκας Ε, Σωτηρίου Α, Αναγνώστου Α, Καρδιακός Π, Τέλλιος Σ, Φλόκας Β, Μπέγας Α.

Διαιτητές: Λυμτσούλη Α, Καραβάκα Ε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο