//Κ-18 ΕΣΠΕΚΕΛ: Νίκη παρά τις απουσίες

Κ-18 ΕΣΠΕΚΕΛ: Νίκη παρά τις απουσίες

Με νίκη συνέχισε η ομάδα Κ-18 (παίδων) την πορεία της στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ, παρά τις απουσίες παικτών λόγω σχολικών υποχρεώσεων καί ιώσεων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα αντιμετώπισε “εκτός” έδρας την ομάδα της ΑΕΛ στο κλειστό της Νεάπολης.

Η προπονήτρια της ομάδας Μαρία Σκανίκα προσπάθησε και κατάφερε να προσαρμόσει την ομάδα, τοποθετώντας τους διαθέσιμους παίκτες σε θέσεις όπου θα μπορούσε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού η έλλειψη τριών βασικών, δημιούργησε πρόβλημα. Έτσι με εσωτερικές αλλαγές θέσεων στους “βασικούς” αλλά και με την πολύ σημαντική προσπάθεια και βοήθεια των αναπληρωματικών ο στόχος επετεύχθη και η ΕΑΛ εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο σετ η ΕΑΛ ξεκίνησε καλύτερα και πήρε προβάδισμα ως και έξι πόντους, το οποίο διατήρησε καθ’όλη τη διάρκεια του και να το κατακτήσει με 22-25.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή μικρό προβάδισμα που έφτασε ως και επτά πόντους (15-8). Οι παίκτες της ΕΑΛ άρχισαν σιγά σιγά να μειώνουν τη διαφορά ώσπου φτάσαμε στο 24-20 και με μια αντεπίθεση διαρκείας προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ (24-23). Με μια λάθος επίθεση όμως που κατέληξε άουτ το σετ έληξε με σκορ 25-23.

Το τρίτο σετ κύλησε εύκολα για τους παίκτες της ΕΑΛ αφού αποφασισμένοι πήραν μεγάλο προβάδισμα και το κατέκτησαν με 13-25.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ κύλησε σχεδόν όπως το πρώτο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν και να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Το σκορ ήταν 20-20 αλλά με ένα ξέσπασμα στους τελευταίους πόντους οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 21-25.

Τα σετ του αγώνα: 22-25 (22′), 25-23 (27′), 13-25 (22′), 21-25 (30′).

ΑΕΛ: (Τσιώλης Ι, Καλαθάς Ν) Ριζούλης Μ, Μυλωνάς Σ, Πουλίτσης Χ, Μουστάκας Γ, Αντωνιάδης Χ, Γκουμότσιος Χ (Λ), Κωτούλας Κ, Μπρούτσος Α.

ΕΑΛ: (Σκανίκα Μ) Κίτσας Ν, Τσέτσιλας Δ, Παπαγεωργίου Ν, Πηλίτσης Π, Τσέτσιλας Α, Τέλιος Α, Σβάρνας Α, Σιώμος Ε, Ρήγας Σ (Λ).

Διαιτητές: Γκότσης Μ, Μπόλης Ο.

Βαθμολογία με το τέλος του πρώτου γύρου:

Το ερχόμενο Σάββατο 25/1 ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα της ΕΑΛ έχει ρεπό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο