//ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΑΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΑΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

Επιτυχίες για τα αγόρια της ΕΑΛ στο πρώτο μέρος του  τουρνουά beach volley «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ», που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πισίνα Λάρισας, το διήμερο Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουνίου που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων με την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας.

Συμμετείχαν τρεις ομάδες με τις δύο από αυτές να κατακτούν τη δεύτερη και τρίτη θέση. Διεξήχθησαν τέσσερις “εμφύλιοι” αγώνες μεταξύ των ζευγαριών των αθλητών της ΕΑΛ (τρεις στη φάση των ομίλων αφού όλα τα τα ζευγάρια ήταν στον ίδιο όμιλο!!! και μια στα ημιτελικά) μετά από “κληρώσεις”.

Η ομάδα των Παπαθανασίου/Νταφούλη αποκλείστηκε στην πρώτη φάση με τα ζευγάρια των Πανταζόπουλου/Χαλιαμπάλια και Τσέτσιλα/Πράπα να προκρίνονται και να βρίσκονται αντιμέτωπα στον ημιτελικό.

Στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν οι Τσέτσιλας/Πράπας όπου ηττήθηκαν και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, ενώ στο μικρό τελικό οι Πανταζόπουλος/Χαλιαμπάλιας νίκησαν και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους.

Να θυμίσουμε ότι η συμμετοχή αγοριών στον εν λόγω τουρνουά ξεκίνησε πέρυσι με παρέμβαση και συμμετοχή αθλητών του συλλόγου.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο