//Α΄2 Ανδρών: Ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Ελπίδα

Α΄2 Ανδρών: Ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Ελπίδα

Ηττήθηκε η ομάδα της ΕΑΛ από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη 3-1 σετ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ 2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι το 6-7, όπου οι παίκτες της Ελπίδας με τέσσερις συνεχόμενους πόντους βρέθηκαν μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν το σκορ, όμως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν, αντιθέτως η διαφορά μεγάλωνε με τους γηπεδούχους να κατακτούν το πρώτο σετ με 25-17.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Λάμπρου Πράπα αντέδρασαν, βελτίωσαν την απόδοση τους και καθόλη τη διάρκεια του πήγαιναν πόντο πόντο. Παρά τα λάθη όμως (λιγότερα από αυτά του πρώτου σετ), κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-27 και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Στο επόμενο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά με τους παίκτες της ΕΑΛ να είναι σαν “υπνωτισμένοι” και με αλλεπάλληλα λάθη να βρεθούν πίσω μέχρι και 11 πόντους. Με αντεπίθεση διαρκείας προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι, όμως η διαφορά ήταν μεγάλη και το μόνο που κατάφεραν ήταν να τη “μαζέψουν” και να λήξει το σετ με 25-19.

Στο τελευταίο σετ φάνηκε ότι η ΕΑΛ θα πήγαινε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, αλλά στα μέσα του, η απόδοση των αντιπάλων και τα αβίαστα λάθη πάλι, οδήγησαν τους γηπεδούχους στη νίκη και την τελική επικράτηση με 3-1.

Μετά από αυτή την ήττα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, η ομάδα της ΕΑΛ υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επόμενο κρίσιμο παιχνίδι για τους άνδρες το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, όπου θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη δεύτερη στη βαθμολογία, ομάδα της ΧΑΝΘ για την όγδοη αγωνιστική.

Τα σετ: 17-25 (21΄), 25-27 (29΄), 25-19 (25΄), 25-14 (23΄).

Α.Σ. Ελπίς: (Κουτουνίδης Σ.) Σιμητός Ρ, Χρηστάκος Γ, Μάρτσης Θ, Παχιαδάκης Ε, Χριστοφορίδης Κ, Διβάρης Α, Σκλόπης Α, Όσσα Γ, Καλτσίδης Α, Κουτουνίδης Α, Γαλλιός Ν, Δημητρακούδης Π (λ), Χατζηνάκος Κ, Σταυρίδης Β (λ).

Ε.Α. Λάρισας: (Πράπας Λ.) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Π, Γερομίχαλος Α, Παπαθανασίου Α (λ), Ζησόπουλος Θ, Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Μπαζιάνας Σ, Σιώμος Ε, Κωνσταντινίδης Κ, Πράπας Χ, Πηλίτσης Π (λ).

Διαιτητές: Μαυρίδης Γ, Μαλακίδης Ι, Παναγιωτίδου Δ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο