//Ήττα για την Κ-18 (Παίδων)

Ήττα για την Κ-18 (Παίδων)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ-18 σημείωσε η ομάδα της ΕΑΛ το Σάββατο σε εξ αναβολής αγώνα από την Αργώ Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά, αφού η Αργώ φάνηκε πιο έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά και τα πολλά λάθη των παικτών της ΕΑΛ τους έδωσαν το δικαίωμα να πάρουν σιγά σιγά ένα προβάδισμα 4-5 πόντων το οποίο στα μέσα του σετ έφτασε και στους 9 πόντους και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του σετ, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σωστά.

Στο δεύτερο σετ οι αθλητές της ΕΑΛ αφυπνίστηκαν, και παρά το ότι βρέθηκαν πίσω με 11-6, κατάφεραν με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικό μπλοκ να προηγηθούν με 11-14, διαφορά που κράτησαν ως το τέλος του σετ και έφτασαν στην ισοφάριση 1-1.

Στο τρίτο σετ έγινε πολύ δυνατή μάχη και από τις δύο ομάδες, όμως οι παίκτες της Αργώ διατήρησαν ως το τέλος το μικρό προβάδισμα 3-4 πόντων και έφτασαν στην κατάκτησή του.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το τέταρτο σετ με την ομάδα του Βόλου να πιέζει στο σερβίς και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην υποδοχή των φιλοξενούμενων, κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας και να κατακτήσει το σετ και το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.

Τα σετ του αγώνα: 25-16 (17΄), 21-25 (25΄), 25-22 (27΄), 25-15 (20΄).

Α.Σ. Αργώ: (Τιρτιράκης Ε, Βούλγαρης Κ) Σκιαθίτης Α, Ξενοκώστας Σ, Ιωνάς Λ, Αναστασίου Β, Παξιμαδάκης Χ, Αναστασίου Ν, Κωτούλας Χ, Καϊδης Δ, Νιφόρος Ε, Γουτζουλιας Ε.

Ε.Α.Λ.: (Σκανίκα Μ) Τσέτσιλας Δ, Κίτσας Ν, Νταφούλης Α, Πηλίτσης Π, Τσέτσιλας Α, Παπαθανασίου Α, Τέλιος Α, Σβάρνας Α, Σιώμος Ε, Μπαρλαγιάννης Σ, Παπαχρήστος Ο, Ρήγας Σ (L).

Διαιτητές: Παρασκευάς θ, Παπάζογλου Α.

Η βαθμολογία μετά από την τρίτη αγωνιστική:

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο