//Β’ Εθνική ανδρών: τελευταίο παιχνίδι και απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Β’ Εθνική ανδρών: τελευταίο παιχνίδι και απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει την Κυριακή η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ στο κλειστό της Νεάπολης.

Θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου σε εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, όταν είχαν ανασταλεί τα πρωταθλήματα λόγω του covid 19.

Η ομάδα της ΕΑΛ έχει κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές και στον κυριακάτικο παιχνίδι θα της απονεμηθεί και το τρόπαιο από τη διοίκηση της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α’ 2 Εθνική κατηγορία με τις πρωταθλήτριες ομάδες από τις ενώσεις του βορρά (ΕΣΠΕΜ, ΕΣΠΕΔΕ, ΕΠΕΣΘ και ΕΣΠΕΘρ. Αν. Μακ.) όπου τρεις από τις πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ 2 κατηγορία.

Καλούμε τους φίλους του βόλλεϋ να παρευρεθούν στο γήπεδο να γιορτάσουν μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το δεύτερο τρόπαιο (μετά από αυτό των εφήβων) για τη φετινή χρονιά.

Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα του ΑΟ Ακαδημία Τυρνάβου για την αλλαγή της έδρας του αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής και η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, ή με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ. Ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests, με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία κάθε θεατή. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο