//ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των Παμπαίδων της ΕΑΛ.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη μία το μεσημέρι στο κλειστό του Αλκαζάρ, επικράτησε με 3-1 σετ της Άμιλλας Τρικάλων.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον με την εξέλιξη του.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, με την ΕΑΛ να έχει συνεχώς το προβάδισμα αλλά να μη μπορεί να ξεφύγει πάνω από τρεις πόντους. Τελικά κατάφερε να το κατακτήσει με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι βελτίωσαν τα την απόδοσή τους και λίγο πιο εύκολα το κατέκτησαν με 25-19, παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Στο τρίτο σετ τα πολλά αμυντικά λάθη και κάποιες λάθος επιλογές της ΕΑΛ, έδωσαν ένα προβάδισμα περίπου 6 πόντων στην ομάδα της Άμιλλας, η οποία το διατήρησε σε όλη τη διάρκεια με τους γηπεδούχους να κυνηγούν συνεχώς το σκορ και να φτάσουμε στο 15-25 και 2-1 σετ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τέταρτο σετ να το κατακτήσουν. Παρά τη σθεναρή αντίσταση της ομάδας των Τρικάλων, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο 25-21 και στο τελικό 3-1 σετ.

Εν ολίγοις έγινε ενα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άμιλλας που παρουσίασε ένα πολύ ωραίο σύνολο και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος.

Τα σετ αναλυτικά: 25-22, 25-19, 15-25, 25-21.

Συνθέσεις:

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Τσέτσιλας Κ, Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Πηλίτσης Π, Ρήγας Σ, Γερομίχαλος Α, Σιώμος Ε, Τέλιος Α.

ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ε) Κελεπούρης Σ, Μέγας Σ, Πάνος Ε, Πέτσιας Α, Ανδρεόπουλος Σ, Νικάκης Ι, Ξάφης Ε, Ψαρρής Θ, Μητάκος Β.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκα Μ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο