//Οριστικά στην πρώτη θέση του ομίλου η παιδική

Οριστικά στην πρώτη θέση του ομίλου η παιδική

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ, η ομάδα της ΕΑΛ κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του Α’ ομίλου, και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, όπου περιμένει τον αντίπαλο της που θα είναι μια εκ των Γ.Σ. Αντίκυρας ή Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα.

Στον αγώνα που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα, επικράτησε της ΑΕΛ με 3-2 σετ. Οι παίκτες της ΕΑΛ ξεκίνησαν δυναμικά κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 κλειδώνοντας την πρώτη θέση.

Από εκεί και μετά υπήρξε μια αδικαιολόγητη χαλάρωση που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν σε 1-1 με το ίδιο σκορ. Η ΑΕΛ πίεσε και στο τρίτο σετ, όμως οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι επικράτησαν στην παράταση με 26-24.

Η ίδια κακή εικόνα για την ΕΑΛ και στο τέταρτο σετ και φυσιολογικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 με 18-25.

Στο πέμπτο σετ το σέρβις για άλλη μια φορά ήταν το όπλο της ΕΑΛ και με σερί 5-0 και ψυχολογικό πλεονέκτημα τα πράγματα ήταν πλέον εύκολα για την τελική επικράτηση με 15-8 και 3-2 σετ.

Τα σετ του αγώνα: 25-20 (27′), 20-25 (25′), 26-24 (27′), 18-25 (22′), 15-8 (12′).

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Μπούτλας Β, Αθανασιάς Γ, Τσούτσος Λ, Νταφούλης Α, Μάλιαρης Θ, Πηλίτσης Π (L), Ρήγας Σ, Γερομίχαλος Α, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Τέλιος Α, Αιώνος Ε.

ΑΕΛ: (Τσιώλης Ι) Γογουρόπουλος, Μουστάκας Γ, Μυλωνάς Σ-Κ, Ζάγκας Χ (L), Μπρούτσος Δ, Πουλίτσης Χ, Ζαχείλας Χ, Γκουμότσιος Ν (L), Χατζηρούφας Κ, Τριανταφύλλου Α, Βουτυρίτσας Χ, Μωυσιάδης Β, Αντωνιάδης Χ.

Διαιτητές: Νίκα Μ, Σκορδά Κ.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Ευχαριστούμε το volleynewsthessalias για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο