//Επανέναρξη για τις ακαδημίες τη Δευτέρα 17/5

Επανέναρξη για τις ακαδημίες τη Δευτέρα 17/5

Επανέναρξη για τις ακαδημίες βόλλευ της ΕΑΛ τη Δευτέρα 17 Μαϊου, αφού με απόφαση της κυβέρνησης δόθηκε το πράσινο φως να ανοίξει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Ετοιμαζόμαστε για την επανεκκίνηση των προπονήσεων, στις ακαδημίες του συλλόγου σε βόλλεϋ αγοριών και κοριτσιών, αλλά και στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Ο σύλλογός μας βρίσκεται έτοιμος, ώστε να υποδεχθεί και πάλι στις προπονήσεις τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τηρώντας πάντοτε στο ακέραιο τα πρωτόκολλα που εκδόθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΟΠΕ, για την προστασία όλων μας από τη νόσο Covid-19.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους κάθε τμήματος, για τον ακριβή τόπο και χρόνο έναρξης των προπονήσεων.

Για τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών κατηγοριών (6-18 ετών) είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αντιγράφου της εβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά που δεν ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου και μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο άθλημα του βόλλεϋ.

Η στιγμή της επιστροφής στα γήπεδα πλησιάζει… Σας περιμένουμε όλους ξανά κοντά μας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο