//Αρχίζουν τα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών

Αρχίζουν τα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών

Νέα αγωνιστική χρονιά και για τα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών της ΕΑΛ (Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων) από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου γυμνασίου στις 8 το απόγευμα της Δευτέρας με παλιότερους και νέους αθλητές, ηλικίας 13 ετών και άνω.

Από φέτος προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών θα είναι η Μαρία  Σκανίκα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Αγωνίσθηκε στην Ε.Α.Λ. , Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στα πρωταθλήματα της Β΄, Α2 και Α1 Εθνικής, με συμμετοχές και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέλος των Εθνικών ομάδων κορασίδων  και νεανίδων για τρία χρόνια με πολλές συμμετοχές. Έχει κατακτήσει δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα Νεανίδων. Από το 2005 ξεκίνησε την καριέρα της σαν προπονήτρια και εργάσθηκε στην Ε.Α.Λ. , Γ. Σ. Νίκαιας , Α.Ο. Σουφλαρίων και στο Σ.Π.Α. Καρδίτσας.

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το βόλεϊ μπορούν να προσέρχονται στο χώρο προπόνησης (κλειστό γυμναστήριο 4ου γυμνασίου).

Για εγγραφές και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945546643.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο