//Αήττητη η παιδική στην πρώτη φάση, πρόκριση στα ημιτελικά

Αήττητη η παιδική στην πρώτη φάση, πρόκριση στα ημιτελικά

Μόνο με νίκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις στην πρώτη φάση των ομίλων η ομάδα παίδων, αφού την Κυριακή 24/3 πέρασε και από την Καρδίτσα επικρατώντας του τοπικού ΣΠΑΚ.

Χωρίς να παρουσιάσει το καλύτερό της πρόσωπο η ομάδα της ΕΑΛ κέρδισε σχετικά εύκολα την ομάδα της Καρδίτσας με 1-3 σετ. Οι παίκτες των φιλοξενουμένων ήταν αποφασισμένοι να τελειώσουν την πρώτη φάση χωρίς ήττα και το κατάφεραν παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο βόλλεϋ. 

Τα σετ: 19-25 (20΄), 17-25 (21΄), 26-24 (26΄), 20-25 (22΄)

ΣΠΑΚ: (Παπαγεωργίου Α) Βούζας Μ, Βροντος Δ, Γεωργίου Η, Δεσκατάς Γ, Καράϊ Κ, Λαγός Δ, Λοϊζος Γ, Μπούσδας Γ, Ρουμελιώτης Μ, Σταμούλης Ι, Φατόλας Ι (L).

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Τσούτσος Λ, Νταφούλης Α, Πηλίτσης Π (L), Τσέτσιλας Α, Γερομίχαλος Α, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Τέλιος Λ, Σιώμος Ε.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Α, Πστάλα Ι.

Τα ζευγάρια των ομάδων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση  είναι τα εξής: Ε.Α.Λάρισας-Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα, Α.Σ. Αργώ-Γ.Σ. Αντίκυρας. Οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας και οι νικητές θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό σε ουδέτερο γήπεδο, όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στιγμιότυπα του αγώνα:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο