Ελπιδοφόρα εμφάνιση έκανε η ομάδα παίδων της ΕΑΛ την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, αλλά ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 0-3σετ (23-25, 11-25 και 14-25).

Οι “μικροί” ξεκίνησαν δυνατά, κυνήγησαν τις φάσεις και με πολύ καλή άμυνα κυρίως καταφεραν να είναι μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο σετ μέχρι το 18. Εκεί ορισμένα λάθη απειρίας έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΛ να περάσει μπροστά και να αναγκαστούν να κυνηγάνε το σκορ μέχρι το τελικό 23-25.

Στην αρχή του 2ου σετ η κακή υποδοχή της ΕΑΛ έκανε τους φιλοξενούμενους να διαμορφώσουν μεγαλή διαφορά με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία των παιδιών και να φτάσουμε στο 11-25.

Στο τρίτο σετ τα πράγματα βελτιώθηκαν, αλλά και πάλι η απειρία και τα λάθη δεν έφεραν κάτι καλύτερο στο σκορ με αποτέλεσμα το τελικό 14-25 και νίκη για τους φιλοξενούμενους με 0-3 σετ.

Να σημειωθεί ότι αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους φιλάθλους η στάση του προπονητικού τιμ (κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ έβαλε τους παίκτες του να κάνουν κάμψεις).

Για την ΕΑΛ αγωνίστηκαν: Δαλάκας Χρήστος, Λάκης Κων/νος, Χαλιαμπάλιας Νίκος, Ζαφείρης Βασίλης, Ρήγας Βασίλης, Βουτυρίτσας Χρήστος, Παπαθανασίου Θάνος, Πράππας Χρήστος, Νταφούλης Αλέξανδρος, Τσέτσιλας Κων/νος (L).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο