//ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ

Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του ΕΑΚ Τρικάλων η παιδική ομάδα της ΕΑΛ αντιμετωπίζοντας τη γηπεδούχο Άμιλλα για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ, κατάφερε να χάσει με 1-3 σετ. Οι δύο ομάδες παίζοντας όμορφο βόλλεϋ, ευχαρίστησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

     Το πρώτο σετ βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν μαζί στο σκορ με την ΕΑΛ να προηγείται μέχρι και τρεις πόντους, ως το 19-22. Εκεί όμως συνεχόμενα λάθη των παικτών της ΕΑΛ έφεραν τους γηπεδούχους μπροστά και στο τελικό 25-23.

     Στο δεύτερο σετ η ΕΑΛ μπήκε δυνατά με πολύ καλό σέρβις και υποδοχή. Τελειώνοντας τις φάσεις και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων της, έφτασε να προηγείται με 8-16. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Άμιλλας βελτίωσαν το σέρβις τους και την υποδοχή τους και με συνεχόμενα και πάλι λάθη των φιλοξενούμενων φτάνουμε στο 24-20. Αλλαγή για την ΕΑΛ, τέσσερα συνεχόμενα δύσκολα σέρβις του Νταφούλη και κακές υποδοχές και επιλογές των γηπεδούχων οδηγούμαστε στο 24-25. Και πάλι όμως λάθη για να φτάσουμε στο τελικό 27-25.

     Στο τρίτο σετ η ΕΑΛ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, περιορίζοντας τα λάθη και σχετικά εύκολα κέρδισε με 17-25.

     Τέταρτο σετ και η εικόνα αντιστρέφεται, αφού η Άμιλλα κέρδισε το σετ όπως ακριβώς η ΕΑΛ το τρίτο. Δηλαδή περιόρισε τα λάθη, ανέβασε την απόδοση και φυσιολογικά φτάσαμε στο 25-18 και 3-1 σετ.

     Κατά διαστήματα παίχθηκε πολύ ωραίο βόλλεϋ από τους παίκτες και των δύο ομάδων και φάνηκε ότι με αρκετή δουλειά το μέλλον τους ανήκει.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ε) Ζησόπουλος Θ, Ανδρεόπουλος Σ, Ψαρρής Θ, Μιχαλίτσης Α, Τσιγαρίδας Λ, Ηλιόπουλος Ν, Παπαδημητρίου Ε, Κελεπούρης Σ, Πέτσιας Α, Μπέγας Σ, Βαρδούλης Σ, Καραλής Γ.

ΕΑΛ: (Ναλετάκης Χ – Γαλάνης Ε) Βλαχόπουλος Γ, Νταφούλης Α, Χαλιαμπάλιας Ν, Ρήγας Β, Ζαφείρης Β, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Πράπας Χ, Πανταζόπουλος Κ, Πηλίτσης Π.

Διαιτητές: Χλωρός Χ, Αναγνώστου Δ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο