//ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ένα συναρπαστικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου το Σάββατο το μεσημέρι. Ένα παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές και φάσεις με πλούσιο θέαμα τους αποζημίωσαν για την παρουσία τους.

Αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες εφήβων της ΕΑΛ και της Αργώ Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, με σκορ 1-3 σετ σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε 2 ώρες και 10 λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΕΑΛ ξεκίνησε πιο δυνατά εκμεταλλευόμενη τα λάθη των φιλοξενουμένων και προηγήθηκε με 5-1. Στη συνέχεια η Αργώ ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού οι γηπεδούχοι κόλλησαν στο 14, σταδιακά πέρασε μπροστά και κέρδισε το σετ με 16-25.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, και τελικό νικητή του σετ την Αργώ με 22-25.

Στο τρίτο σετ η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια με το δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα προβάδισμα μέχρι το 18-24. Μια δυνατή επιστροφή όμως της ΕΑΛ που κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σετ και να το κερδίσει με 28-26.

Το τέταρτο σετ κύλησε όπως και το δεύτερο με τους παίκτες του Βόλου πιο σταθερούς και με λιγότερα λάθη να καταφέρνουν να το κερδίσουν με 22-25 και μαζί και το παιχνίδι.

Τα σετ: 16-25 σε 27′, 22-25 σε 27′, 28-26 σε 27′, 21-25 σε 30΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΑΛ: (Ασημακόπουλος Α, Γαλάνης Λ) Μπλατσιώτης Π, Δαλάκας Χ, Λάκης Κ, Χαλιαμπάλιας Ν, Πράπας Χ, Πανταζόπουλος Κ, Ρήγας Β, Τσέτσιλας Κ, Νταφούλης Α (L), Παπαθανασίου Α, Πηλίτσης Π.

ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς Σ) Πασχαλίδης Α, Σίμος Δ, Φιλιππίδης Β, Λημνιώτης Χ, Λεμονής Α, Σδρούμας Θ, Αγκόλι Λ (L), Βλότσος Ε, Βυσαρίου Α.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Α, Καταβάκα Ε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο