//ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με ήττα ξεκίνησε η παιδική ομάδα της ΕΑΛ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αργώ Βόλου.

       Οι παίκτες της ΕΑΛ στο πρώτο σετ ξεκίνησαν νωθρά και με συνεχόμενα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα με 12-1. Στη συνέχεια το σκορ έφτασε στο 19-5 αλλά όταν τελικά αντέδρασαν φτάσαμε στο 24-10 όπου το αποτέλεσμα ήταν μη αναστρέψιμο και να τελειώσει το σετ με 25-10.

       Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά πηγαίνοντας μέχρι το 6-6 όπου κι εκεί ένα σερί άστοχων ενεργειών έκανε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν με 13-6 και από εκεί και πέρα η ΕΑΛ να κυνηγάει το σκορ για να φτάσουμε στο τελικό 25-18.

       Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ, η απόδοση των παιδιών της ΕΑΛ σταθεροποιήθηκε και παίχτηκε πολύ όμορφο βόλλεϋ και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα στο σκορ να προηγείται πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη. Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-27 κάνοντας το 2-1 σετ.

       Το τέταρτο σετ ήταν μια επανάληψη του δεύτερου, από το 5-5 φτάσαμε στο 15-7 και στο τελικό 25-15  3-1 σετ.

       Οι παίκτες της ΕΑΛ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία παίζοντας ωραίο βόλλεϋ κατά διαστήματα. Φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών και εμπειρίας, κάτι που το προπονητικό δίδυμο του Χάρη Ναλετάκη και Λευτέρη Γαλάνη ήδη δουλεύει και βελτιώνει.

       Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Εκθεσιακού κέντρου, σε ένα χώρο «ψυγείο» όπου είναι εντελώς ακατάλληλο για αγώνες κάθε ηλικίας σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Οι παίκτες και των δύο ομάδων υπερέβαλλαν εαυτό ώστε να καταφέρουν να παίξουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. Αργώ: (Γεωργουλάς Σ), Τσιαναράς Α, Μαντούδης Α, Ξενοκώστας Σ, Βυσαρίου Α, Φιλιππίδης Β, Πασχαλίδης Α, Σκιαθίτης Αν, Σαράτσης Ε, Σπανουδάκης (L), Αγριός Ν.

Ε.Α.Λάρισας: (Ναλετάκης Χ.) Ρήγας Σ, Πανταζόπουλος Κ, Νταφούλης Αλ, Ρήγας Β, Ζαφείρης Β, Τσέτσιλας Κ, Βουτυρίτσας Χ, Πράπας Χ, Παπαθανασίου Α (L).

       Επόμενος αγώνας για τους παίδες της ΕΑΛ είναι στις 11 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα με την Άμιλλα, αφού ακολουθεί προγραμματισμένο ρεπό στις 29/1 και ρεπό από τον ακυρωθέντα αγώνα με τον Ασκληπιό στις 5/2.

       Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο (μονά παιχνίδια).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο