//ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ένα παιχνίδι θρίλερ έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο ΕΑΚ Τρικάλων, ανάμεσα στις ομάδες Εφήβων της Άμιλλας και της ΕΑΛ. Παιχνίδι που κράτησε καθηλωμένους τους φιλάθλους με τις φάσεις και την εξέλιξή του, που απόλαυσαν το μέλλον και των δύο ομάδων.

Της … ανατροπής έγινε στο εν λόγω παιχνίδι, αφού στο πρώτο σετ, μετά από μεγάλη μάχη, νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με 25-21. Οι παίκτες της ΕΑΛ με το αρχικό μούδιασμα, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 4 πόντους και σε όλο το σετ να κυνηγούν το σκορ, μειώνοντας μέχρι τον ένα πόντο.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι διόρθωσαν κάποια λάθη και πήραν κεφάλι στο σκορ με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτησή του με 20-25 και στην ισοφάριση του αγώνα.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τους παίκτες της ΕΑΛ να προηγούνται συνεχώς και να το κατακτούν με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτες της Λάρισας προηγούνταν συνεχώς με μια διαφορά 5-6 πόντων μέχρι το 16. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι καθάρισαν το παιχνίδι, ξαφνικά… μπλάκ άουτ και γίνεται η ανατροπή της ανατροπής. Οι Τρικαλινοί πλησίασαν, ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το σετ με 25-18.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι και με ψυχολογικό προβάδισμα κατάφεραν να το κατακτήσουν – μαζί και τον αγώνα – με 15-12.

Στην ομάδα της ΕΑΛ στοίχισαν τα πολλά χαμένα σερβίς και κάποιες λανθασμένες επιθέσεις.

Τελικό σκορ 3-2 σετ (25-21 σε 25′, 20-25 σε 24′, 21-25 σε 24′, 25-18 σε 25′ και 15-12 σε 17′).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΦΦΑ Άμιλλα: (Γούλας Ε.) Μιχαλίτσης Α, Ζησόπουλος Θ, Χλωρός Π (L), Μπέγας Σ, Πέτσιας Α, Ανδρεόπουλος Σ, Αναγνώστου Π, Τσιγαρίδες Λ, Λιανός Γ, Κελεπούρης Σ.
ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Μπλατσιώτης Π, Νταφούλης Α (L), Τσέτσιλας Κ, Πανταζόπουλος Κ, Παπαθανασίου Θ, Πράπας Χ, Χαλιαμπάλιας Ν, Λάκης Κ, Δαλάκας Χ, Πηλίτσης Π, Σιώμος Ε.
Διαιτητές: Χλωρός Χ, Σφονδύλη Δ.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
ΣΦΦΑ Άμιλλα-ΕΑΛ 3-2
Αργώ-ΣΠΑΚ 3-0

Η βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ     ΒΑΘΜΟΙ     ΑΓΩΝΕΣ     ΣΕΤ Κ     ΣΕΤ Χ     ΔΙΑΦ.
ΣΠΑΚ              6                  2               6              0             6
ΑΡΓΩ              6                  3               6              2             4
ΕΑΛ                4                  3               6              6             0
Άμιλλλα          2                  2               3              5            -2
ΑΕΛ                0                  2               0              6            -6

Η επόμενη αγωνιστική
ΣΠΑΚ-Άμιλλα
ΑΕΛ-Αργώ
ΕΑΛ (ρεπό)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων η ΕΑΛ μαζί με τους παίκτες των Τρικάλων, ευχήθηκαν στον προπονητή της Άμιλλα, Ευθύμιο Γούλα, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του προσφέροντας του συμβολικά μια τούρτα με κεράκι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο