//ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

            Μεγάλη ανατροπή κατάφερε και έκανε η παιδική ομάδα της ΕΑΛ απέναντι στον Ασκληπιό Τρικάλων, την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ.

            Παρουσία αρκετών φιλάθλων που είδαν ένα ωραίο παιχνίδι με όμορφες προσπάθειες από τους παίκτες των δύο ομάδων, η ομάδα του Κώστα Κατσιανίκου κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα αφού βρέθηκε να χάνει τα δύο πρώτα σετ με 25-18 και 25-18.

            Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι όμως βελτίωσαν το μπλοκ και την επίθεση τους με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 25-21. Σε αυτό το σημείο ανέβηκαν ψυχολογικά και με καλή απόδοση κατάφεραν να κερδίσουν και το τέταρτο σετ με 25-19.

            Όλα πλέον θα κρινόταν στο ταϊ μπρέικ. Εκεί οι παίκτες της ΕΑΛ μπήκαν δυνατά και με όπλο το καλό σερβίς κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με τέσσερις πόντους. Μια περιστροφή όμως του Ασκληπιού με αντίστοιχα καλό σερβίς έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλύτερο και οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 5ου σετ και του αγώνα με 15-13.

            Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες για τη μαχητικότητα που έδειξαν αλλά επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον παίκτη του Ασκληπιού Βαρδούλη Τ. που στο τελείωμα του 3ου σετ υπέστη (ευτυχώς) ελαφρύ διάστρεμμα και σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα αγωνίστηκε τραυματίας.

Τα σετ 18-25, 18-25, 25-21, 25-19, 15-13

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ε.Α.Λάρισας: (Κατσιανίκος Κ), Δαλάκας Χ, Λάκης Κ, Χαλιαμπάλιας Ν, Μίχης Σ, Ζαφείρης Β, Ρήγας Β, Βουτυρίτσας Χ, Παπαθανασίου Α, Πράππας Χ, Τσέτσιλας Κ (L), Νταφούλης Α, Ρήγας Σ.

Α.Σ. Ασκληπιός: (Γούλας Ε), Γεωργίου Η, Ψαρρής Θ, Τσιγαρίδας Α, Βαρδούλης Τ, Γραβάνης Β, Κελεπούρης Σ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο