//Παμπαίδων ΕΣΠΕΚΕΛ: Άσχημη εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για την ΕΑΛ από την Άμιλλα

Παμπαίδων ΕΣΠΕΚΕΛ: Άσχημη εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για την ΕΑΛ από την Άμιλλα

Με εντός έδρας ήττα έκανε πρεμιέρα η ομάδα παμπαίδων της ΕΑΛ την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης.

Η ήττα ήρθε φυσιολογικά, αφού οι αθλητές των γηπεδούχων δεν παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο και η φιλοξενούμενη ομάδα της Άμιλλας το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και επικράτησε με 0-3 σετ.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ μικρό προβάδισμα. Οι παίκτες της ΕΑΛ προσπάθησαν να το ανατρέψουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 25-27.

Στο δεύτερο σετ οι Τρικαλινοί προηγήθηκαν ως και έξι πόντους με τους γηπεδούχους σιγά σιγά να μαζεύουν τη διαφορά, αλλά ήταν πλέον αργά και να καταλήγουμε στο 23-25 και 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους αφού μετά από πολλά λάθη των γηπεδούχων, το κέρδισαν πιο εύκολα με 18-25.

Ήταν ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνιση των αναπτυξιακών τμημάτων της ΕΑΛ, παρόλα αυτά όμως ήδη οι αθλητές την αφήνουν πίσω και συνεχίζουν ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Μπούτλας Β, Τσούτσος Λ, Νταφούλης Α, Γερομίχαλος Α, Παπαθανασίου Α, Πηλίτσης Π, Τσέτσιλας Α, Σιώμος Ε, Τέλιος Α, Ρήγας Σ (L).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΣΠΑΚ επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο