//Παμπαίδων: Όμορφο παιχνίδι και νίκη στην Καρδίτσα

Παμπαίδων: Όμορφο παιχνίδι και νίκη στην Καρδίτσα

 

Νικηφόρα πέρασε από την Καρδίτσα η ομάδα Παμπαίδων της ΕΑΛ στον αγώνα με τον ΣΠΑΚ για το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, την Κυριακή το πρωί.

Οι “μικροί” της ΕΑΛ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν πολύ όμορφα με ελάχιστα λάθη και κατάφεραν να επικρατήσουν άνετα των γηπεδούχων.

Από το πρώτο κιόλας σετ μπήκαν δυναμικά μην αφήνοντας τους αντιπάλους να διεκδικήσουν τη νίκη, παίρνοντας μια διαφορά επτά πόντων. Σε κάποια στιγμή όμως υπήρξε μια χαλάρωση κι έτσι οι γηπεδούχοι μάζεψαν τη διαφορά. Οι παίκτες της ΕΑΛ όμως αντέδρασαν έγκαιρα και ολοκλήρωσαν το σετ με σκορ 20-25.

Το δεύτερο και τρίτο σετ ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων που με άριστα ποσοστά στην υποδοχή, κυριάρχησαν πάνω στο φιλέ.

Το πιο θετικό σημείο του αγώνα που διεξήχθη σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ήταν ότι΄και από τις δύο ομάδες πήραν χρόνο συμμετοχής οι αναπληρωματικοί, καθώς και μικρότεροι από την κατηγορία ηλικιακά παίκτες που απέσπασαν το ένθερμο χειροκρότημα των φιλάθλων.

ΣΠΑΚ: (Παπαγεωργίου Τ) Σανίδας Θ, Φατόλας Ι, Βούζας Μ, Βρόντος Δ, Λαγός Δ, Τσιούντσουρας, μπουραζάς Λ, Σανίδας Σ, Σταμούλης Ι, Ρουμελιώτης Μ, Καράι Κ.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Τσούτσος Λ, Νταφούλης Α, Μάλιαρης Θ (L), Ρήγας Σ, Πηλίτσης Π, Τσέτσιλας Α, Παπαθανασίου Α, Τέλιος Α, Σιώμος Ε.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Α, Πστάλα Ι.

Αποτελέσματα και βαθμολογία:

Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο