//Εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΣΠΑΚ

Εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΣΠΑΚ

Δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο της πρωτοπόρου και αήττητης ομάδας εφήβων του ΣΠΑ Καρδίτσας η ΕΑΛ, στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές οι αθλητές των δύο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων και τη σχετικά εύκολη επικράτηση τους στο πρώτο σετ με 25-15, στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η ομάδα της Καρδίτσας το κέρδισε εύκολα αφού οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν σωστά.

Το τρίτο και το τέταρτο σετ ανήκουν από ένα σε ΕΑΛ και ΣΠΑΚ αντίστοιχα αφού λάθη και των δύο ομάδων έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να το κερδίσει, φτάνοντας στο καθοριστικό πέμπτο σετ. Εκεί ο ΣΠΑΚ πήρε προβάδισμα τριών πόντων (το 0-3 με λάθος σφύριγμα της διαιτητού που ξεσήκωσε τον πάγκο και τους φιλάθλους της ΕΑΛ) αναγκάζοντας τον προπονητή της γηπεδούχου να πάρει τάιμ αουτ για να ηρεμήσουν οι παίκτες. Στη συνέχεια η ΕΑΛ ανέκαμψε και οι δύο ομάδες πήγαιναν στην κυριολεξία πόντο-πόντο ως το 13-13. Εκεί με δύο κακές υποδοχές των γηπεδούχων έληξε το παιχνίδι βρίσκοντας τους παίκτες της Καρδίτσας να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους.

Με λάθη και για τις δύο ομάδες η διαιτησία, με κυριότερο όμως αυτό του πέμπτου σετ (από 0-2 σε 0-3), όπου σε επίθεση των παικτών του ΣΠΑΚ η μπάλα έφυγε πεντακάθαρα άουτ και η διαιτητής έδωσε μπλοκ άουτ υπέρ των φιλοξενούμενων. Φάση η οποία ενδεχομένως να επηρέασε και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα σετ του αγώνα: 25-15 (20΄), 12-25 (20΄), 25-19 (20΄), 15-25 (23΄), 13-15 (15΄).

Ε.Α.Λ.: (Γαλάνης Ε) Δαλάκας Χ, Τσέτσιλας Κ, Σιώμος Ε, Πανταζόπουλος Κ, Πηλίτσης Π (L), Νταφούλης Α, Τσούτσος Λ, Γερομίχαλος Α, Παπαθανασίου Α, Πράπας Χ, Ρήγας Β.

Σ.Π.Α.Κ.: (Παπαγεωργίου Α) Γεωργίου Η, Καράι Κ, Λαγός Δ, Λοϊζος Α, Ντόμπρα Ι, Ντούρλιας Α, Ρουμελιώτης Μ (L), Σταμούλης Ι, Τρέμμας Α, Φατόλας Δ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπατσίλα Δ, Ευθυμιοπούλου Ν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο