//ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΛ

Αναχωρεί σήμερα Τετάρτη η αποστολή της ομάδος Κορασίδων της ΕΑΛ για την Καβάλα ,όπου θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο  15-16-17 Ιουνίου στα «κλειστά» Γυμναστήρια Καλαμίτσας και Ποταμουδίων  στην Καβάλα. Εκεί τα κορίτσια  της ΕΑΛ   θα  προσπαθήσουν , πρώτα να κατακτήσουν  μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και  εν συνεχεία  στον  νοκ- αουτ  αγώνα  που θα γίνει τήν Κυριακή 18/6 , με  τον έναν  από  τους δυο πρώτους  του άλλου ομίλου  θα διεκδικήσουν την είσοδο τους  ,  στο  Final- Four   του πανελληνίου πρωταθλήματος.

 Οι κορασίδες της ΕΑΛ συνεχίζουν την μακρά παράδοση του συλλόγου που εδώ και δεκαετίες συμμετέχει  ανελλιπώς στις ημιτελικές και τελικές φάσεις των Πανελληνίων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, έχουν δε καταφέρει με τις πολλές επιτυχίες τους να κατατάσσουν τον σύλλογο ,πρώτο σε συγκομιδή μεταλλίων από όλους τους συλλόγους της Ελλάδος.

 Η  αρχηγός της ομάδας Εβίτα Γίτση ,εξέφρασε την πίστη αλλά και την μεγάλη επιθυμία όλων των κοριτσιών, να επιστρέψουν με άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο  και την πόλη της Λάρισας

( Πνάκας Πέτρος – Παπαστεργίου Σωκράτης)
Γίτση Εβίτα – Εξάρχου Ειρήνη -Παπαδοπούλου Ελευθερία – Δέλιου Αθανασία – Ριζούλη Έλενα – Ριζομάρκου Νικολέτα – Κωνσταντούλα Αριάδνη – Τριανταφύλλου Άρτεμις – Χύτα Κωνσταντίνα -Αποστόλου Κατερίνα – Λαπούση Δήμητρα –Νίσκου Αντιγόνη – Μανδραβέλη Μαρία(λ)- Γουσούλη Ευαγγελία(λ)

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Β’ Όμιλος
Πέμπτη 15/6   «κλειστό» Καλαμίτσας Καβάλας
14.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων(Θεσ/νίκης) –Μ.Αλέξανδρος (Γιαννιτσών)
20.00 ΕΑ Λαρίσης – Ηρακλής (Ιωαννίνων)
Παρασκευή  16/6  «κλειστό» Ποταμουδίων Καβάλας
18.00. ΕΑ Λαρίσης – ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων(Θεσ/νίκης)
20.00  Ηρακλής (Ιωαννίνων) – Μ.Αλέξανδρος (Γιαννιτσών)
Σάββατο  17/6   «κλειστό» Ποταμουδίων Καβάλας
16.00  Μ.Αλέξανδρος (Γιαννιτσών) – ΕΑ Λαρίσης

14.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων(Θεσ/νίκης) – Ηρακλής (Ιωαννίνων)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο