//Τμήμα Γυναικών: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας καιεσωτερικό τουρνουά

Τμήμα Γυναικών: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας καιεσωτερικό τουρνουά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 28/1 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ . Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι γονείς και οι αθλήτριες των αγωνιστικών και των ακαδημιών.
Τα φλουριά κέρδισαν η Ρούβαλη Αριάδνη (Ακαδημία 6-12 ετών), η Ζαπανιώτη Ανθή (Ακαδημία 12-16 ετών), η Τσίντζα Κρυσταλία (Αγωνιστικών), η Τσάμογλου Μαρία (Γυναικών). Σε κάθε φλουρί αντιστοιχούσε μία δωροεπιταγή από επώνυμο αθλητικό κατάστημα και από το κατάστημα Best For Larissa. Τα κομμάτια της πίτας και τα δώρα παρέδωσαν στους τυχερούς οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος.
Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά μίνι-βόλεϊ, στο οποίο πήραν μέρος όλα τα κορίτσια 6-12 ετών, μετά δε την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά βόλεϊ ,στο οποίο πήραν μέρος όλα τα κορίτσια 12-16 ετών των ακαδημιών του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κων/νος Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Κων/νος Καλαμπάκας. Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων Αλεξούλης Ιωάννης (υπεύθυνος αθλητικού τομέα του Δήμου και ο πρόεδρος ΔΗΚΕΛ Μόρας Ευάγγελος. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΛ, τους ευχαριστούν για την παρουσία τους και για την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: Ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΕΑΛ Μπαρμπούτης Σπυρίδων και ο πρώην γραμματέας και ιδρυτικό μέλος Ματίκας Θεόδωρος. Ο πρόεδρος της ΕΑΛ Περουλάκης Ιωάννης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Παπαγιάννης Κων/νος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΛ και του τμήματος Γυναικών, Τριανταφύλλου Δήμητρα, Ζαφειρίου Μηνάς, Φιτσούλας Γεώργιος, Τρικάλη Ιωάννα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο