//Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης

Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στον αθλητισμό, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φορέα www.epathla.gov.gr και είναι σε πλήρη λειτουργία η εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning tool), η οποία απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες 15 ετών και άνω, σε προπονητές, σε διαιτητές και σε όλα τα μέλη της αθλητικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και απλό στη χρήση ψηφιακό εργαλείο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει την ενημέρωση των αθλητών και αθλητριών σε θέματα που σχετίζονται με τους κανονισμούς, τις διαδικασίες και τις κυρώσεις στην αντιμετώπιση περιστατικών χειραγώγησης.

Κατά την είσοδό του στην πλατφόρμα, ο χρήστης πραγματοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια παρακολουθεί παρουσίαση και βίντεο, απαντάει σε quiz ενώ με την επιτυχή παρακολούθηση λαμβάνει σχετικό πιστοποιητικό. Το σχετικό ενημερωτικό υλικό επιμελήθηκαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση, υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Πλατφόρμας.

Το τμήμα διοικητικής υποστήριξης της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. είναι στη διάθεσή σας για την παροχή κάθε διευκρίνισης ή και περαιτέρω σχετικής πληροφορίας, στα τηλέφωνα 2131316458, 6460 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@epathla.gov.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο