//ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΛ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΛ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Παμπαίδες της ΕΑΛ, αφού την Κυριακή το απόγευμα κέρδισαν σχετικά εύκολα την ομάδα της ΑΕΛ με 3-1 σετ, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί.

Οι παίκτες της ΕΑΛ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον αντίπαλο τους πλην του τρίτου σετ όπου χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το κερδίσουν.

Με δύσκολο σερβίς αρκετά καλή άμυνα και επίθεση, οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο τους να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρισαν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ένα όμορφο απόγευμα, αφού με τη διάθεση και τις ενέργειες τους παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Τα σετ: 25-16, 25-20, 23-25, 25-14

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ελευθέριος) Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Νταφούλης Αλέξανδρος, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Πηλίτσης Πέτρος, Σιώμος Ευάγγελος, Ρήγας Σταύρος, Γερομίχαλος Απόστολος, Αθανασιάς Γεώργιος.

ΑΕΛ: (Τσιώλης Ιωάννης) Πουλίτσης Χρήστος, Καμβούκος Μιχαήλ, Μωυσιάδης Βύρωνας, Ζάγκας Χρήστος, Βουτυρίτσας Χρήστος, Χατζηρούφας Κωνσταντίνος, Τριανταφύλλου Άγγελος.

Διαιτητής: Βλάχος Δημήτρης

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο