//ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Την ήττα από τον ΣΠΑΚ γνώρισε η ομάδα Παμπαίδων της ΕΑΛ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γεμάτα σετ, που όμως κατέστρεψε ο διαιτητής της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 22-25 και 0-1 σετ μετά από τρία σοβαρά λάθη του διαιτητή, που αν δεν γινόταν, ενδεχομένως το σετ να κέρδιζε η ΕΑΛ.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και τα κέρδισαν εύκολα με 25-16 κα 25-14 αντίστοιχα.

Από εκεί και μετά έγιναν τα απίστευτα λάθη του διαιτητή που σφύριζε στην κυριολεξία ότι να ‘ναι. Με τα σφυρίγματα του εξόργισε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ. Υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω των διαμαρτυριών και χαρακτηριστικά ανέφερε “Με τις διαμαρτυρίες σας έχω αγχωθεί και δε μπορώ να παίξω”.

Το τέταρτο σετ το κέρδισε η ομάδα του ΣΠΑΚ με 18-25, αφού πλέον οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά κυρίως της ΕΑΛ είχαν εκνευριστεί και οδηγήθηκαν σε λάθη.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τους Καρδιτσιώτες πιο ψύχραιμους να το κερδίζουν με 10-15.

Δυστυχώς τέτοιες διαιτησίες απογοητεύουν τα παιδιά που αγωνίζονται και δημιουργούν άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς. Κατανοούμε ότι κάποιοι διαιτητές αγωνίζονται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα για την απόκτηση εμπειρίας και θα υποπέσουν σε λάθη ανθρώπινα. Είμαστε όλοι εδώ για να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν. Στο συγκεκριμένο όμως παιχνίδι η διαιτησία ήταν τουλάχιστον για κλάματα.

Τα σετ: 22-25, 25-16, 25-14, 18-25, 10-15

Συνθέσεις των ομάδων:

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Νταφούλης Α, Αθανασιάδης Γ, Πηλίτσης Π, Σιώμος Ε, Τέλιος Α, Ρήγας Σ (L).

ΣΠΑΚ: (Παπαγεωργίου Α) Στάθης Α, Νικολάου Μ, Σανίδας Θ, Λαγός Δ, Σανίδας Σ, Δεσκατάς Γ, Χαρχαλιώτης Κ, Μπούσδας Γ, Ρουμελιώτης Μ, Γεωργίου Η, Φατόλας Ι, Σταμούλης Ι, Καράι Κλάιντι.

Διαιτητής: Αποστολούλης Π.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο