//Β’ Εθνική: Με νίκη ξεκίνησαν τη χρονιά οι άνδρες

Β’ Εθνική: Με νίκη ξεκίνησαν τη χρονιά οι άνδρες

Με νίκη επί της Αργούς Βόλου ξεκίνησε το 2020 η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με 3-0 σετ.

Παρά τις απουσίες λόγω ιώσεων και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι υπόλοιποι παίκτες εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο  παίζοντας ωραίο βόλλεϋ και κέρδισαν πιο εύκολα απ’ οτι αναμενόταν την ομάδα του Βόλου.

Με εσωτερικές αλλαγές στη σύνθεση της η ΕΑΛ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι παίρνοντας διαφορά πέντε πόντων που σταδιακά αυξήθηκε, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες της Αργούς και να κερδίσει το πρώτο σετ με εννέα πόντους διαφορά.

Στην αρχή του δεύτερου σετ, η Αργώ προηγήθηκε με μικρή διαφορά ως το 8-9. Από εκεί με το πολύ καλό σέρβις του Κουτσομάρκου, η ΕΑΛ πέρασε μπροστά και διατήρησε τη διαφορά ως το τέλος φτάνοντας στο 25-21.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι το 16-15. Και πάλι όμως το πολύ καλό σέρβις που αυτή τη φορά ήρθε από τον πάγκο με την είσοδο του Πράπα, αλλά και το καλύτερο μπλοκ σε σχέση με τα προηγούμενα σετ έφεραν τη διαφορά στους πέντε πόντους και το τελικό 25-20.

Με μικρά λάθη η διαιτησία χωρίς ωστόσο να επηρεάσουν τη ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα σετ: 25-16 (30′), 25-21 (27′), 25-20 (27′).

ΕΑΛ: (Καλύβας Α) Μωυσιάδης Α, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Κ, Ματούλας Α, Γαλάνης Ε (Λ), Μαντάρας Κ, Μπαζιάνας Σ, Πράπας Χ.

Α.Σ. Αργώ: (Τιρτιράκης Ε) Αναστασίου Β, Σδρούλιας Σ (Λ), Σταυρίδης Δ, Τσοπάνος Γ, Δρακάκης Ι, Φουρκιώτης Κ, Ζηλιναίος Α, Παξιμαδάκης Ι, Τσεσμελής Ι.

Διαιτητές: Κακάτσιου Ε, Σκορδά Α, Ιωάννου Κ.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία σε δέκα αγωνιστικές:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο