//Β’ Εθνική ανδρών: Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε η ΕΑΛ

Β’ Εθνική ανδρών: Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε η ΕΑΛ

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, το Σάββατο το απόγευμα απέναντι στη φιλοξενούμενη Αργώ Βόλου.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, κρουσμάτων  covid-19 και επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά παρόλα αυτά προσέφεραν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και σε αυτούς που το παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι στο YouTube του volleynewsthessalias.detox-logo

Η ομάδα της ΕΑΛ ήταν ανώτερη – παρά τις απουσίες – από τη μαχητική  Αργώ και δεν πιέστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από την αντίπαλο της.

Έτσι η ΕΑΛ παραμένει μόνη πρώτη με 26 βαθμούς και με τρεις αγώνες ακόμη να υπολοίπονται ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ και να πάρει την πρόκριση για τα τουρνουά ανόδου στην Α’ 2.

Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κας Μπατσίλα και της κας Λυμτσούλη.

Τα σετ του αγώνα: 25-14 (), 25-11 (), και 25-21 ().

ΕΑΛ: (Σκανίκα Μ) Παπατσιμούλης Π, Κίτσας Ν, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Κ, Ματούλας Α, Μαντάρας Κ, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Κωνσταντινίδης Κ, Παπαχρήστος Ο, Πηλίτσης Π.

Α.Σ. Αργώ: (Τιρτιράκης Ε) Φουρκιώτης Κ, Ανδριώτης Μ, Κοσμαδάς Γ, Πράπας Χ, Πάντσος Α, Τέγος Ο, Τσεσμελής Ι, Παξιμαδάκης Χ, Χριστοδούλου Ε.

Διαιτητές: Μπατσίλα Δ, Λυμτσούλη Α. Καραβάκα Ε.

Το πρόγραμμα – αποτελέσματα και η βαθμολογία της αγωνιστικής:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο