//Β΄ Εθνική Ανδρών: Τοπικό ντέρμπι την Κυριακή

Β΄ Εθνική Ανδρών: Τοπικό ντέρμπι την Κυριακή

Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ΕΑΛ και της ΑΕΛ περιλαμβάνει η τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής την προσεχή Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες η κάθε μία, θα αγωνιστούν στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Νεάπολης, για το ποια από τις δύο θα παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι αθλητές της ΕΑΛ καθοδηγούμενοι από την προπονήτρια Μαρία Σκανίκα, προετοιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς προβλήματα και θα είναι όλοι στη διάθεσή της.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:
Αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με παρουσία αρκετών θεατών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την πρόληψη της διασποράς του covid-19.

Επιτρέπεται η παρουσία ΜΟΝΟ πλήρως εμβολιασμένων θεατών ή με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

-Οι ενήλικες προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

-Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

-Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στην είσοδο του γηπέδου με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο