//Πρώτο σφύριγμα στην Α’2 για τους άνδρες

Πρώτο σφύριγμα στην Α’2 για τους άνδρες

Με τον εκτός έδρας αγώνα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΝ Πανοράματος, ξεκινά τις υποχρεώσεις της, η νεοφώτιστη ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, στην Α’2 Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία που ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου έχει ολοκληρωθεί και πλέον παίκτες και τεχνικό επιτελείο προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Λάμπρος Πράπας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Σε δήλωση του στο ealvolley.gr ο προπονητής της ανδρικής ομάδας ανέφερε:

“Κατ’ αρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΑΛ που με κάλεσε να είμαι εδώ αυτή τη χρονιά. Τους ευχαριστώ όλους, παίκτες, προπονητές και οποιονδήποτε συμβάλλει σ’ αυτή την ομάδα και βοηθούνε, νιώθω πολύ περήφανος. Σίγουρα είμαι ρομαντικός και γι’ αυτό ήρθα εδώ. Θέλω να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερο βόλλεϋ, να το ευχαριστηθώ, να είναι μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις – πιστεύω να είναι χαρές οι περισσότερες.

Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να μείνει στην κατηγορία, γιατί ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι αυτός, αλλά φαντάζομαι ότι ο στόχος όλων είναι να αλλάξει τα εδραιωμένα στο βόλλεϋ των ανδρών και περισσότερο στο βόλλεϋ της Λάρισας, των ανδρών πάντα. Νιώθω γενικά παραπονεμένος που ασχολούμαι με το βόλλεϋ τα χρόνια αυτά, είμαστε λίγο παρακατιανοί σε απλά λόγια και θέλω να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω, σαν ομάδα, εγώ σαν προπονητής, σαν παίκτες τα παιδιά και να κάνουμε όλοι το αδύνατο δυνατό να φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Πιστεύω ότι οι δυνατότητες υπάρχουνε, θέληση υπάρχει και υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο το οποίο είχα πάρα πολλά χρόνια να το δώ στις ομάδες που ήμουνα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ήρθα σε μια μεγάλη πραγματικά οικογένεια με μεγάλα γράμματα. Ευχαριστώ, καλή χρονιά σε όλους, υγεία και προπάντων να τελειώσουμε με χαμόγελο τη χρονιά.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δήλωση στο κανάλι μας στο youtube εδώ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο