//Πρώτο φιλικό για τους άνδρες

Πρώτο φιλικό για τους άνδρες

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Τρικάλων, έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία στην προπονήτρια Μαρία Σκανίκα να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή της, καθώς και διάφορα σχήματα.

Έγινε ένα αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό ματς που βρήκε  νικήτρια την ομάδα της ΕΑΛ με σκορ 3-0 σετ (25-20, 26-24, 25-21). Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες και φάνηκε ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Δήμου Τρικκαίων και ιδιαίτερα το κύριο Μάκη Αλεξίου για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Χρήστο Χλωρό και την κυρία Δήμητρα Σφονδύλη για τη διαιτησία του αγώνα, οι οποίοι λίγα λεπτά πριν είχαν τελειώσει από επίσημο παιχνίδι και προσφέρθηκαν εθελοντικά να σφυρίξουν και το φιλικό ματς.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο