//Νίκη στον πρώτο ημιτελικό για τους παμπαίδες

Νίκη στον πρώτο ημιτελικό για τους παμπαίδες

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι παμπαίδες της ΕΑΛ την περασμένη Κυριακή 12/5, αφού επικράτησαν σε αγώνα 132 λεπτών με ανατροπή στο Δίστομο επί του ΓΣ Αντίκυρας.

Στο πρώτο και δεύτερο σετ οι αθλητές της ΕΑΛ δεν έπιασαν την απόδοση που έπρεπε, έκαναν πολλά λάθη και φυσιολογικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, αφού οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τα λάθη, ανέβασαν την απόδοσή τους καταφέρνοντας αρχικά να μειώσουν σε 2-1 και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Παρά το ψυχολογικό προβάδισμα, στο πέμπτο σετ οι παίκτες της ΕΑΛ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0 και 6-2. Από εκεί και μετά όμως ανέκαμψαν πλησίασαν και πέρασαν μπροστά κερδίζοντας τελικά το σετ και το παιχνίδι.

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα για την ΕΑΛ τη φετινή χρονιά που δίνει στην ομάδα παμπαίδων σημαντικό προβάδισμα έναντι της αντιπάλου της για την πρόκριση στον τελικό.

Τα σετ του αγώνα: 25-19 (24′), 25-21 (25′), 22-25 (27′), 19-25 (25′), 12-15 (19′).

Γ.Σ. Αντίκυρας: (Γουγούσης Δ) Κοτρογιάννος Π, Βαρκούτας, Χασπάλα Μ, Κουμπογιάννος Α, Καραχαλήμ Ε (L), Λαμέ Ν, Σαμουήλ Χ, Μαργαρίτης Α, Τάβλας Α.

Ε.Α.Λ.: (Γαλάνης Ε) Τσούτσος Λ, Νταφούλης Α, Πηλίτσης Π, Γερομίχαλος Α, Παπαθανασίου Α, Τέλιος Α, Αιώνος Ε.

Διαιτητές: Στάικος Σ, Τσαβού Ι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο