//Νίκη – πρόκριση για τους άνδρες στο κύπελλο

Νίκη – πρόκριση για τους άνδρες στο κύπελλο

Με νίκη που συνοδεύεται από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ, άνοιξαν λογαριασμό για τη φετινή περίοδο οι άνδρες της ΕΑΛ απέναντι στην Ακαδημία Τυρνάβου.

Στον αγώνα της που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ, οι παίκτες της Λάρισας χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Τυρναβίτες και επικράτησαν με 3-0 σετ.

Ο προπονητής της ΕΑΛ Απόστολος Καλύβας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του τελικού και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Επόμενος επίσημος αγώνας, είναι ο τελικός του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ στις 3 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΛ, η οποία κέρδισε την Αργώ Βόλου με 3-2 σετ.

Τα σετ: 25-14, 27-25, 25-19

Ε.Α.Λ.: Γαλάνης Ε (L), Ζιούρκας Μ, Κουτσομάρκος Κ, Ματούλας Α, Ναλετάκης Χ, Πανταζόπουλος Κ, Τσέτσιλας Κ, Δαλάκας Χ, Καλύβας Α, Μαγκούτης Γ, Μωυσιάδης Α, Νταφούλης Α (L), Σιώμος Ε.

Α.Ο. Ακαδημία: Ραούλης Ν, Ταμπόσης Ι (L), Πατσιαβούρας Γ, Κατσαρός Ε, Καμβούκος Ν, Καλακάλας Α, Λιλής Γ, Λάκης ΚΚ Ευαγγελόπουλος Σ, Πιανάς Δ, Δημητρίου Κ.

Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος Δ, Κατσιούλης Χ, Πάικου Α.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο