//Νίκη με 3-0 για την ανδρική επί της ΑΕΛ

Νίκη με 3-0 για την ανδρική επί της ΑΕΛ

Νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0 σετ κατέγραψε η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Οι παίκτες του Αποστόλη Καλύβα άρχισαν σιγά σιγά να βρίσκουν τα πατήματα τους στο γήπεδο και με ωραία εμφάνιση επικράτησαν της συμπολίτισσας. Φανερά βελτιωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια (κυπέλλου και πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος) και καλύτερα “διαβασμένοι”, περιόρισαν τα λάθη τους και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ξεκίνησε με τριάντα λεπτά καθυστέρηση λόγω συμμετοχής των διαιτητών σε άλλο αγώνα και παρ’ όλο που τις προηγούμενες ημέρες ημέρες είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 9 αντί στις 8 το βράδυ.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως το 5-5 αλλά εκεί εκμεταλλευόμενοι το σέρβις τους πήραν ένα προβάδισμα τριών πόντων, ωστόσο οι παίκτες της ΕΑΛ αντέδρασαν ψύχραιμα μείωσαν, πέρασαν μπροστά στο σκορ  και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα, οι γηπεδούχοι με καλή υποδοχή ήταν συνεχώς μπροστά  και από τα μισά του σετ άρχισαν να ξεφεύγουν ώσπου με ένα ξέσπασμα το κατέκτησαν με 25-18.

Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ και ενώ η ΕΑΛ είχε ένα μικρό προβάδισμα η ΑΕΛ πλησίασε. Τα πολλά λάθη όμως εκατέρωθεν έδωσαν στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά και τελικά το σκορ να φτάσει στο 29-27 και νίκη της ΕΑΛ με 3-0 σετ.

Πολύ καλή η διαιτησία των κύριων Χουλιαρόπουλου και Χλωρού.

Τα σετ του αγώνα: 25-22 (22′), 25-18 (25′), 29-27 (30′).

ΕΑΛ: (Καλύβας Α) Μωυσιάδης Α, Κουτσομάρκος Κ, Ναλετάκης Χ, Ζιούρκας Μ, Ματούλας Α, Γαλάνης Ε (L), Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Σιώμος Ε, Νταφούλης Α, Πανταζοπουλος Κ, Πηλίτσης Π (L)

ΑΕΛ: (Καλαθάς Ν) Δορδοκίδης Θ, Φλώρος Π, Μωυσιάδης Β, Βουτυρίτσας Χ, Τριανταφύλλου (L) Α, Αρχοντής Α, Νικητάκης Ν, Αλεξόπουλος Σ, Τσιώλης Ι, Καλαθάς Ν, Βασιλάκος Χ, Γρούσπας (L) Π, Παπαστεργίου Χ.

Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος Δ, Χλωρός Χ, Ιατροπούλου Β.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο