//Με νίκες αποχαιρετούν το 2018 άνδρες και έφηβοι

Με νίκες αποχαιρετούν το 2018 άνδρες και έφηβοι

Με νίκες έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες ανδρών και εφήβων της ΕΑΛ το Σαββατοκύριακο 22 & 23/12 και αποχαιρετούν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 22/12 η ανδρική ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Ακαδημία Τυρνάβου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου.

Οι άνδρες της ΕΑΛ χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα καλή απόδοση, δυσκολεύτηκαν – μέχρι ενός σημείου – να κερδίσουν τους έμπειρους και αξιόμαχους Τυρναβίτες. Δείχνοντας όμως σοβαρότητα σε καίρια σημεία κατάφεραν να επικρατήσουν χωρίς να χάσουν σετ και να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα σετ: 25-18 (20΄), 25-23 (29΄), 25-22 (25΄).

Ε.Α.Λ.: (Καλύβας Α,) Μωυσιάδης Α, Μπλατσιώτης Π, Κουτσομάρκος Κ, Ναλετάκης Χ, Ζιούρκας Μ, Σιμόπουλος Α, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Σιώμος Ε, Δαλάκας Χ, Νταφούλης Α, Πηλίτσης Π (L).

Α.Ο. Ακαδημία: Πατσιαβούρας Γ, Καμβούκος Ν, Λάκης Κ, Ραούλης Π, Ευαγγελόπουλος Σ, Πιάνας Δ, Ταμπόσης Ι (L), Κατσαρός Ε, Λιλής Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παρασκευάς Θ, Μπατσίλα Δ, Ευθυμιοπούλου Ν.

Το πλήρες πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα εφήβων την Κυριακή το απόγευμα, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΛ, για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Παίχθηκε ένα θεαματικό παιχνίδι που διήρκεσε συνολικά δύο ώρες και 15 λεπτά, κρατώντας σε εγρήγορση τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν σε όλη τη διάρκειά του.

Οι έφηβοι της ΕΑΛ στο πρώτο σετ  βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρακολουθώντας όμως από κοντά με ένα ξέσπασμα στο 18 πέρασαν μπροστά και κέρδισαν το σετ με 21-25.

Μεγάλη μάχη δόθηκε στο δεύτερο σετ με τους γηπεδούχους να έχουν μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκειά του αλλά οι φιλοξενούμενοι να προσπαθούν μέχρι το τέλος και να φτάσουμε στο 28-26.

Επίσης μεγάλη κόντρα στο τρίτο σετ, παραπλήσια με του δεύτερου, βρήκε νικητές και πάλι τους γηπεδούχους με σκορ 25-23.

Στο τέταρτο σετ οι όροι αντιστράφηκαν, οι παίκτες της ΕΑΛ μπήκαν αποφασισμένοι και επικράτησαν εύκολα με 16-25.

Όλα θα κρινόταν στο πέμπτο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με την ΑΕΛ να έχει μικρό προβάδισμα. Στην αλλαγή γηπέδων όμως με τα στοχευμένα και πιεστικά σερβίς του Πανταζόπουλου η ΕΑΛ ξέφυγε και κατάφερε να επικρατήσει με 7-15, βρίσκοντας τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν.

Δεν απέφυγε τα λάθη και ιδιαίτερα σε κρίσιμα σημεία η διαιτησία του κου Βλάχου.

Τα σετ του αγώνα: 21-25 (30΄), 28-26 (27΄), 25-23 (27΄), 16-25 (22΄), 7-15 (17΄).

Α.Ε.Λ.: (Τσιώλης Ι) Τριανταφύλλου Α, Φλώρος Π, Φουκαλάς Σ, Κοσμάς Α (L), Μωυσιάδης Β, Ζάγκας Χ (L), Πουλίτσης Χ, Χατζηρούφας Κ, Μπρούτσος Α, Γογουρόπουλος Α, Ζαχείλας Δ, Μυλωνάς Σ.

Ε.Α.Λ.: (Γαλάνης Ε) Γερομίχαλος Α, Δαλάκας Χ, Νταφούλης Α, Πανταζόπουλος Κ, Παπαθανασίου Α, Πηλίτσης Π (L), Ρήγας Β, Τσέτσιλας Κ, Σιώμος Ε, Τσούτσος Λ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλάχος Γ, Παπαστεργίου Χ.

Το πλήρες πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Η ομάδα της ΕΑΛ οφείλει να παίξει και ένα αναβληθέν παιχνίδι από την 4η αγωνιστική με την Άμιλλα στα Τρίκαλα. Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον μόνο από πλευράς βαθμολογικής κατάταξης, αφού η ομάδα της Φθία Λαμίας κατετάγη πρώτη, ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Εφήβων ΕΣΠΕΚΕΛ και συνεχίζει την πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο