//ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2018

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2018

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τη φετινή αγωνιστική σαιζόν, με την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ να πραγματοποιεί τέσσερις μεταγραφές αθλητών που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά με τον Πήγασο στο στήθος.

Τάσος Μωυσιάδης

Στην ομάδα που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως αθλητές, επέστρεψαν οι Τάσος Μωυσιάδης, Κώστας Μαντάρας και Θάνος Ματούλας.

Κώστας ΜαντάραςΚώστας Μαντάρας

Ο πρώτος αγωνίζεται ως ακραίος και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε  με τα χρώματα του ΑΠΣ Φθία Λαμίας, ενώ οι Μαντάρας και Ματούλας παίζουν στη θέση του πασαδόρου και διαγώνιου αντίστοιχα και επιστρέφουν στην ΕΑΛ μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκαν στην ΑΕΛ.

Θάνος ΜατούλαςΘάνος Ματούλας

Η τέταρτη μεταγραφή αφορά στον Πέτρο Μπλατσιώτη που παραχωρήθηκε από τον Αρχέλαο Κατερίνης για ακόμη ένα χρόνο με υποσχετική.


Πέτρος Μπλατσιώτης
Πέτρος Μπλατσιώτης

Καλωσορίζουμε τους παίκτες στην οικογένεια της ΕΑΛ και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γεράσιμο Κούντρια για τη συνεισφορά του κατά την περσινή περίοδο, αφού φέτος μεταγράφηκε και πάλι στην ομάδα της πόλης, του τον ΑΣ Αργώ Βόλου. Ο πάντα χαμογελαστός Μάκης ξεχώρισε για τη συνέπειά του, το χαρακτήρα του και το ήθος του. Παραμένει πάντα μέλος της οικογένειας της ΕΑΛ και καλός φίλος.


Μάκης Κούντριας
Μάκης Κούντριας

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις Μάκη και κράτα το χαμόγελο σου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο