//Κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ: Στον τελικό οι άνδρες της ΕΑΛ

Κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ: Στον τελικό οι άνδρες της ΕΑΛ

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκε η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ μετά από τη χθεσινή της νίκη επί της Αργώ Βόλου με 3-0 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο ώστε να κατακτήσει το νταμπλ.

Οι άνδρες της ΕΑΛ επανήλθαν στις νίκες – μετά από την κακή εμφάνιση και την ήττα στα Τρίκαλα από την Άμιλλα με 3-2 – επικρατώντας εύκολα της ομάδας του Βόλου, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες παικτών και σύνθεση ανάγκης.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Αργούς, η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και η ΕΑΛ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Με το παιχνίδι αυτό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας, και η προσοχή στρέφεται στο τουρνουά ανόδου στην Α’2 Εθνική κατηγορία που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα το τριήμερο 6, 7 και 8 Μαΐου στη Φλώρινα.

Ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 15 Μαϊου και η ΕΑΛ αναμένει να μάθει τον αντίπαλο της που θα είναι μια εκ των Άμιλλα Τρικάλων, ΑΕΛ.

Τα σετ του αγώνα: 25-15 (20′), 25-19 (24′), 25-14 (20′).

ΕΑΛ: (Σκανίκα Μ) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Π, Παπαθανασίου Σ (λ), Ναλετάκης Χ, Ματούλας Α, Λέζι Γ, Μαντάρας Κ, Σιώμος Α, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Καλύβας Α (λ), Μπαζιάνας Σ, Στασινός Δ, Παπαχρήστος Ο.

ΑΡΓΩ: (Τιρτιράκης Ε) Πράπας Χ, Παξιμαδάκης Χ, Τέγος Θ, Αναστασίου Ν, Παΐλας Δ, Βαλαής Β, Χριστοδούλου Ε.

Διιτητές: Κατσιούλης Χ, Μπόλης Ο, Ζακζάγκη Μ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο